Bugun...



BAĞLAR’DA KIRSALA ALT YAPI GELİŞTİRME, MERKEZE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI

Bağlar Belediyesi, kırsaldaki üç mahallede yeni yollar açarak yerin altına beton borular döşedi. Merkezde ise diğer kurumların faaliyetleri sırasında zarar gören noktalarda asfalt yama ve alt yapı yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2023 10:18

BAĞLAR’DA  KIRSALA ALT YAPI GELİŞTİRME, MERKEZE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI



Devam eden hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bizim gündemimizde ilk günden beri olduğu gibi sadece hizmete susamış olan halkımıza hizmet etmek var.” şeklinde konuştu.

Kırsal ve Merkezde Eşzamanlı Çalışmalar Yürütülüyor
Bağlar Belediyesi, bir yandan kırsal yerleşim yerlerine yeni yollar açıp  su taşkınlarına karşı beton boru ve menfez döşeme çalışmalarını yürütürken, diğer yandan da merkezdeki mahallelerde alt yapı yenileme faaliyetlerini gerçekleştiriyor.
Kırsal Tokluca Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edilmesi nedeniyle ulaşım sorununun yaşandığı bölgelerde yeni yollar kazandırıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Taşdirek ve Buyuransu mahallelerinde de yeni yol açma ve beton boru döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi.
Beton borular  monte edilerek yağışlı dönemlerde meydana gelen sel ve su taşkınlarına karşı önlem alındı.

Bağcılar’da Elektrik Hattı Döşeme Çalışmaları Sırasında Bozulan Bölgeler Yenilendi
Merkez Bağcılar Mahallesi’nde elektrik hattı döşenmesi sırasında  bozulmalar meydana gelen   cadde ,sokak ve kaldırımlarda belediye tarafından yenileme çalışmaları yürütülerek eski haline getirildi. Asfalt yama çalışmalarıyla bu noktalar yeniden ulaşım ve yaya geçişleri için elverişli hale getirildi.
Yaz-kış demeden yılın 365 günü boyunca sahada var güçleriyle çalışarak Bağlar halkına hizmetin en iyisini ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Göreve geldiğimiz günden beri milletimizin derdini dert edindik. Tüm imkanlarımızla ihtiyaç duyulan her tarafa hizmet götürmeye çalıştık. Son güne kadar da böyle devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.




Bu haber 580 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI