Bugun...



Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi Öğrencilerine Tanıtım Gezisi

Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi öğrencileri Dicle Üniversitesi SKS Daire Başkanı Hacı Cebe'nin Misafiri Oldu. Genç Ziyaretçilere SKS Basın Görevlisi Murat Avcıl Tarafından Kampüsün Detayları ve Fakülteler Hakkında Kapsamlı Bilgi Sunuldu

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2024 10:10:38 Tarih: 12-01-2024 10:08

Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi Öğrencilerine Tanıtım Gezisi

 

 

Yasin GÜLER - Ülkemizin geleceği gençler, Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi öğrencileri, Dicle Üniversitesi'ni keşfetmek üzere kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. SKS Daire Başkanı Hacı Cebe'nin Misafirleri olarak ağırlanan öğrencilere SKS Basın Görevlisi Murat Avcıl tarafından üniversitenin Fakülteleri, eğitim sistemi ve kampüsün fiziki özellikleri hakkında detaylı bir bilgilendirme sundu.

Hukuk, Eğitim, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerini ziyaret eden gençler, alanlarındaki akademisyenlerle tanışma fırsatı buldu. Ayrıca, kampüs içindeki sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi alarak üniversite yaşamını daha yakından deneyimleme şansı elde ettiler.

Öğrenciler, gerçekleştirdikleri bu özel ziyaret sayesinde hem akademik olanaklarımızı daha yakından tanıma fırsatı buldu hem de üniversite atmosferini bizzat deneyimleyerek gelecekleri hakkında daha bilinçli kararlar verebilme imkanı elde etti. 

Öğrenciler, başta Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç olmak üzere SKS Daire Başkanı Hacı Cebe ile Basın Görevlisi Murat Avcıl'a teşekkürlerini iletti. Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi Öğretmenleri tarafından; Bu tür etkileşimler, gençlerin üniversite tercih süreçlerine önemli bir ışık tutarken, aynı zamanda Dicle Üniversitesinin misyonunu genç nesillere aktarma açısından da büyük bir öneme sahip olduğu ifade edilerek emeği geçen herkese teşekkür edildi.




Bu haber 520 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI