Bugun...



Diyarbakır'da Şiddetli Rüzgar Ağaç Devrilmesine Neden Oldu

Kurşunlu Camii Yolunda Park Halindeki Araçlar Hasar Gördü

facebook-paylas
Güncelleme: 11-06-2024 01:35:19 Tarih: 11-06-2024 01:20

Diyarbakır'da Şiddetli Rüzgar Ağaç Devrilmesine Neden Oldu

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'da etkili olan şiddetli rüzgar, Sur ilçesinde bir ağacın devrilmesine yol açtı. Kurşunlu Camii yolunda bulunan ağaç, güçlü rüzgarın etkisiyle kökünden sökülerek park halindeki iki aracın üzerine düştü.

Olay yerine gelen vatandaşlar, büyük bir gürültüyle gerçekleşen bu durumu şaşkınlıkla karşılarken, herhangi bir can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Araç sahipleri ise araçlarında meydana gelen maddi hasar nedeniyle üzüntü yaşadılar.

Belediye ekipleri, devrilen ağacı kaldırmak ve yolu temizlemek için hızla çalışma başlattı. Yetkililer, şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve benzer olayların yaşanabileceğini belirtti.

Olayla ilgili olarak yetkililerden yapılan açıklamada, "Neyse ki herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. Ancak, vatandaşlarımızın bu tür hava koşullarında dikkatli olmaları büyük önem taşıyor," denildi. 

Maddi hasar gören araçların sahipleri, zararlarının karşılanması için gerekli başvuruları yapacaklarını belirtti. Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, ağaç devrilmesinin sadece rüzgarın etkisiyle gerçekleştiği ve başka bir dış etkenin bulunmadığı tespit edildi.




Bu haber 597 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI