Bugun...



YENİŞEHİR’DE TEMİZLİK 7/24

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmaları 7/24 aralıksız sürdürülüyor.

facebook-paylas
Tarih: 22-10-2023 17:46

YENİŞEHİR’DE TEMİZLİK 7/24

Yenişehir ilçesi genelinde  cadde ve sokakların temizliğini koordineli bir şekilde gerçekleştiren ekipler çevre kirliliğinin önüne geçmek için 7/24 sahada bulunuyorlar.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çevre temizliğiyle ilgili küçük adımlarda büyük farklar yaratılabilir. Sokaklarda çöp atmamak, geri dönüşüm yapmak, su tüketimini azaltmak ve çevre dostu ürünleri tercih etmek hepimizin günlük yaşamında yapabileceği katkılardır. Bu adımlar, gelecekte daha temiz ve sağlıklı bir çevre için önemlidir” dedi.

Başkan Beşikci, "Temiz bir çevrede yaşamak, kendimizi ve sevdiklerimizi sağlıklı tutmak için en önemli adımlardan biridir. Yenişehir Belediyesi olarak bu anlayışla temizlik çalışmalarımızı 7/24 sürdürüyoruz. Çevre temizliği konusunda duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerime ve Yenişehir Belediyesinin emekçilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Bu haber 362 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI