Bugun...



Diyarbakır Umut Kervanı binlerce aileye kurban eti dağıtacak

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yurtiçi ve yurtdışında yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı, vekaletlerini aldığı kurban etlerinin dağıtımına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 29-06-2023 17:42

Diyarbakır Umut Kervanı binlerce aileye kurban eti dağıtacak

Bayramın ilk saatlerinden itibaren hummalı bir çalışma başlatan Diyarbakır Umut Kervanı ilk gün kestiği kurbanlıkları bu sabah itibariyle parçalama usulüyle poşetleyerek ailelere ulaştırmak üzere dağıtım startı verdi.

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, şimdiye kadar kendilerine verdikleri desteklerden ötürü hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

"Öncelikle bütün Müslümanların Kurban Bayramı'nı tebrik eder, Yüce Allah'tan hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz" ifadeleriyle bayram tebrik mesajını ileten Karadeniz, "Bugün bayramın ikinci günü. İlk gün hayırseverlerin verdiği vekaletlerle hayvanlarımızı kestik. Bugünde inşallah doğrayıp ihtiyaç sahibi ailelerimize yetiştireceğiz." dedi.

Karadeniz, "Kurban bağışı kabullerimiz bugün olduğu gibi yarın da bayramın 4'üncü günü ikindi vaktine kadar devam edecek. Şimdiye kadar bizlere güvenip vekaletlerini veren tüm hayırseverlerden Allah razı olsun, hayırlarını kabul etsin. Çalışan gönüllülerimiz ve temsilcilerimizden de Allah razı olsun. Bayramımızı feda edip sadece mağdur ailelerin sevinmesi için uğraşıyoruz. Allah'ın izniyle kimseyi mağdur etmediğimiz gibi tüm mağdurların evlerine et götüreceğiz." ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 625 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI