Bugun...



Darülaceze sakinleri Boğaz’da moral depoladı

Şehir Hatları, İstanbul'un tarihine ve güzelliklerine şahitlik etmiş olan Darülaceze sakinlerini yeniden denizle buluşturmak için 28 Şubat Çarşamba günü iki buçuk saat süren özel bir Boğaz Turu düzenledi

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 00:01

Darülaceze sakinleri Boğaz’da moral depoladı

 

 

 

Geçtiğimiz ay denizden uzak kalmış çocuklar için daha sonra da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine özel Boğaz Turu düzenleyen Şehir Hatları, bu kez de İBB’ye bağlı Darülaceze’de kalan büyüklerimize moral vermek ve keyifli bir gün yaşatmak amacıyla Boğaz Turu düzenledi. İstanbul’un tarihine tanıklık etmiş ancak çeşitli sebeplerle denizden uzak kalmış yaklaşık 100 Darülaceze sakini, 28 Şubat Çarşamba günü İstanbul'un eşsiz manzarasını ve denizin mavisini yeniden keşfettikleri bir nostalji yaşadı. ŞH Sarıyer gemisi ile Bostancı İskelesi’nden başlayan Boğaz Turu Bostancı İskelesi’nde son buldu.

Vapur Kafe ikramları eşliğinde İstanbul manzarası 

Darülaceze sakinleri, iki buçuk saatlik tur boyunca canlı müzik eşliğinde, denizden uzak kaldıkları günlerde özledikleri Boğaz’ın serin esintisini yeniden hissetme imkanı buldu. Şehir Hatları’nın bu özel turuna, Vapur Kafe’nin çay ve simit ikramları da eşlik etti.

 

 




Bu haber 562 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Sur Manşet Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI