Bugun...



ÖNCE PUANLAR, SONRA TRANSFER

Son 2 maçında 4 puan toplayan Diyarbekirspor, Play-Off için umutlandı. Sezonun ilk yarısında kalan 3 maçta iyi sonuçlar alıp ikinci yarıda yapacağı takviyelerle hedefe ulaşmak istiyor.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2023 17:42

ÖNCE  PUANLAR, SONRA TRANSFER

2.Lig Beyaz Grup’ta 15.hafta itibarıyla 20 puanla 9.sırada yer alan Diyarbekirspor’un  Play-Off  potası ile arasında 6 puanlık fark var. Son haftalarda toparlanan ve son 4 maçında 7 puan toplayan Yeşil-Kırmızılı takımın hedefi kalan 3 maçta en az 7 puan alıp sezonun ikinci yarısında Play-Off için iddialı hale gelmek.

Bu hafta 10 Aralık Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda Ankara Demirspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor, daha sonra 17 Aralık’ta deplasmanda Bursaspor’la karşılaşacak. İlk yarının son maçında ise 24 Aralık’ta Diyarbakır’da Bucaspor’la karşı karşıya gelecek.

Hedef Devre Arasında Güçlenmek

İlk yarıyı iyi bir yerde bitirdikten sonra ikinci hedef ara transfer olacak. Hücüm hattı başta olmak üzere bir çok mevkiye takviye yapılması gündemde. Bunun için şimdiden çalışmalara başlandığı öğrenildi. Takımda performansı eleştiri konusu olan bazı isimlerle yolların ayrılması da gündemde.

Öte yandan Beyoğlu Yeni Çarşı FK maçının 18.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Ozan Papaker’in durumu hafta içinde yapılacak tetkiklerle belli olacak.




Bu haber 665 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI