Bugun...



Diyarbakır'da Yıldırım Düşmesi Sonucu Fabrika Kül Oldu

Şehitlik semtindeki fabrika gece saatlerinde alevlere teslim oldu

facebook-paylas
Güncelleme: 26-05-2024 08:54:29 Tarih: 26-05-2024 08:51

Diyarbakır'da Yıldırım Düşmesi Sonucu Fabrika Kül Oldu

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın Şehitlik semtinde gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve gürültülü şimşekler sonucu büyük bir felaket yaşandı. Şimşeklerden biri, Şehitlik semtinde bulunan bir fabrikanın üzerine düştü. Yıldırımın isabet etmesiyle birlikte fabrikada büyük bir yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, fabrikanın tamamen yanmasına neden oldu.

İtfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti ve yangına müdahale etmeye başladı. Ancak, yangının şiddeti ve hızla yayılması nedeniyle fabrikanın tamamen yanması engellenemedi. Yangının kontrol altına alınması ve soğutma çalışmaları saatler sürdü.

Olay yerine gelen yetkililer ve acil durum ekipleri, yangın sırasında fabrikanın boş olduğunu ve bu nedenle herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtti. Yetkililer, yangının çıkış sebebi olarak yıldırım düşmesini doğruladı ve fabrika çevresinde güvenlik önlemleri aldı.

Fabrika yetkilileri, yangının neden olduğu maddi hasarın büyük olduğunu ve üretim faaliyetlerinin durma noktasına geldiğini ifade etti. Yangın sonrası başlatılan incelemeler ve hasar tespit çalışmaları sürüyor.




Bu haber 1230 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI