Bugun...



Diyarbakır’da "Aklınla 1000 Yaşa" yarışması yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, "Aklınla 1000 Yaşa" akıl ve zeka oyunları yarışması düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2023 12:06

Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire tarafından Talaytepe Spor Kompleksinde çocukların zihinsel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla mangala ve reverse kategorisinde düzenlenen yarışmaya farklı yaş grubundan 317 öğrenci katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, açılışta yaptığı konuşmada, öğrencilerin heyecan ve mutluluğuna ortak olmaktan memnun olduklarını söyledi.

Çiftçi, " Akıllı olan ahlaklı olur, ahlaklı olan ailesine, çevresine ve insanlığa faydalı olur. Bu çocuklarımız da hem akıllı hem de ahlaklı çocuklarımız. İnşallah bu çocuklarımız hem ülkemize hem insanlığa faydalı hizmetler sunacaklar." ifadelerini kullandı.

Mangala yarışmasında Dicle Yumurta birinci, Muhammed Fatih Koçyiğit ikinci, Fırat Timurboğa üçüncü oldu. Reverse yarışmasında Muhammed Emin Barçe birinci, Yusuf Salih Ürü ikinci, Muhammed Yasir Beğen ise üçüncü oldu.

Yarışmalarda birinci olan öğrencilere bisiklet ikinci olan öğrencilere tablet üçüncü olan öğrencilere ise akıllı saat hediye edildi.




Bu haber 792 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI