Bugun...



Diyarbakır Barosu, TMMOB ve TÜM BEL-SEN’den DBB Eş Başkanlarına ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Barosu, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu ve TÜM BEL-SEN yöneticilerinin tebrik ziyaretlerini kabul etti.

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2024 15:58

Diyarbakır Barosu, TMMOB ve TÜM BEL-SEN’den DBB Eş Başkanlarına ziyaret

 

 

Diyarbakır Barosu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti. Konuklar, Eş Başkanları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren’in plaket taktim ettiği Eş Başkanlar, konuklarına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Bucak: Çalışmalarınız bizim için kıymetli

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin tebrik ziyaretinde konuşan Eş Başkan Serra Bucak, mazbatayı aldıktan son halk, sivil toplum örgütleri ve meslek örgütleri temsilcileriyle meclis salonunda olmanın gurur ve onur verici olduğunu belirterek, önlerindeki beş yıl boyunca hep beraber projeler üretip uygulayacaklarını söyledi. TMMOB’un kent için önemli bir kurum olduğunu kaydeden Bucak, “Kayyum sürecini göz önünde bulundurduğumuzda diğer bileşenlerle birlikte bu kentteki çalışmalarınız, bir takım usulsüzlükleri raporlaştırma süreciniz ve bu çalışmaların hepsinde varoluşunuz bizim için çok kıymetli” dedi.




Bu haber 259 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI