Bugun...



Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde Muhtarlar Arası Kavga: DEM Parti Sandık Görevlisi Hayatını Kaybetti

Sur'daki Çirmiq (Ağaçlıdere) Köyünde Muhtarlar Arası Kavgada DEM Parti Sandık Görevlisi Öldü, Askerler Köye Giriş ve Çıkışları Kapattı

facebook-paylas
Tarih: 31-03-2024 11:59

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde Muhtarlar Arası Kavga: DEM Parti Sandık Görevlisi Hayatını Kaybetti

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Çirmiq (Ağaçlıdere) köyünde bugün muhtarlar arası yaşanan şiddet olayı kanlı bir sonla noktalandı. DEM Parti sandık görevlisi Emin Çelik, kavgada hayatını kaybetti. Köye giriş ve çıkışlar askerler tarafından kapatıldı, güvenlik önlemleri artırıldı.

Olay, muhtarlık seçimleri sırasında başlayan bir anlaşmazlık sonucunda kısa sürede büyüdü. Muhtarlar arasındaki gerilim, silahlı ve fiziksel şiddete dönüştü. DEM Parti sandık görevlisi Emin Çelik, kavga sırasında aldığı yaralar sonucu yaşamını yitirdi. Bu üzücü olayın ardından bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, soruşturma başlattı ve olayın tüm detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

Olayın Detayları Ortaya Çıkıyor, Yetkililer Soruşturma Başlattı

Yetkililer, olayın ardından bölgedeki huzur ve güven ortamını sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor. Benzer olayların yaşanmasını önlemek adına köye giriş ve çıkışları kontrol altında tutmak için askerler görevlendirildi. Ayrıca, bölgedeki muhtarlık seçimlerinin huzur içinde tamamlanması için ek önlemler alınması planlanıyor.

Muhtarlar arası yaşanan bu şiddet olayı, bölgedeki toplumsal huzur ve barışı tehdit ederken, yetkililerin olaya müdahale etme ve benzer durumların önüne geçme çabaları sürüyor.




Bu haber 1028 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI