Bugun...



DİYARBAKIR İNTER’İN SÜPER AMATÖR BAŞARISI

3 sezon önce kurulan ve alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken Diyarbakır İnter Futbol Kulübü, Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’ndeki takımını 2005 ve 2008 doğumlu futbolculardan oluşturdu. Türkiye’nin en genç Süper Amatör Lig takımı olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Süer,”Tek amacımız var. O da bu kentin çocuklarının önünü açmaktır.” İfadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2024 12:22

DİYARBAKIR İNTER’İN SÜPER AMATÖR BAŞARISI

 

 

FUTBOLCU FABRİKASI HALİNE GELDİ

U14 Ligi’nde geçen sezon Türkiye ikincisi olarak tarihi bir başarıya imza atan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü, alt yapısında yetişen futbolcuları Süper Lig dahil profesyonel liglere kazandırmaya ve aynı zamanda farklı yaş kategorilerinde değerlendirmeye devam ediyor.

Diyarbakır Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden İnter’in amatör takımı 2005 ve 2008 doğumlu gençlerden oluşuyor. Türkiye’nin en genç Süper Amatör Lig takımı olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Süer,amaçlarının genç futbolculaa özgüven aşılamak olduğunu söyledi.

“TÜRKİYE’NİN EN GENÇ SÜPER AMATÖR TAKIMI BİZDE”

Kısa zamanda önemli başarılar elde eden bir kulüp haline geldiklerini belirten Süer,”Rakiplerimiz transfer yapıp daha büyük yaştaki futbolcuları oynatırken, biz kendi öz kaynaklarımızdan besleniyoruz. Alt yapımızda yetişen gençleri Süper Lig ve diğer profesyonel liglere kazandırmanın yanı sıra kendi amatör takımımızda değerlendiriyoruz. Türkiye’nin yaş ortalaması bakımından en genç Süper Amatör Lig takımı bizde. Bu tabloyu meydana getiren teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Diyarbakır’da var olan devasa futbolcu potansiyelini değerlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.




Bu haber 688 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI