Bugun...



Diyarbakır'lı Küskünlerden Çağrı

Sivil Vatandaşlar, Parti Dışında Kalarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek İstiyor

facebook-paylas
Güncelleme: 26-05-2023 09:54:42 Tarih: 26-05-2023 09:36

Diyarbakır'lı Küskünlerden Çağrı

Yasin GÜLER –

Bazı sivil vatandaşlar, parti dışında kalarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek çağrısında bulunuyor. Bu vatandaşlar, Ak Parti'ye duydukları gönül kırgınlığı ve parti programlarına olan güvensizlik nedeniyle doğrudan partiye destek vermek yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlik vasıflarını, tecrübesini ve ülke için yaptığı hizmetleri vurgulayarak, ikili ilişkilerini kullanarak destek talep ediyorlar.

28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere doğru, bazı sivil vatandaşlar ülkemizde dikkat çeken bir durumu ortaya koyuyor. Bu vatandaşlar, parti dışında kalarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek çağrısında bulunuyorlar. Gönül kırgınlığı ve parti programlarına olan güvensizlik gibi nedenlerle çeşitli konularda fikir ayrılığına düşen bu vatandaşlar, Ak Parti'ye mensup olsalar da partiye olan küskünlüklerini ifade ediyorlar. Özellikle esnaflar arasında yaygın olan bu küskünlük, parti programlarındaki politikalara yönelik eleştirilere dayanıyor. Ekonomik sorunlar, vergi politikaları ve ticaret düzenlemeleri gibi konularda eleştirilerin olduğu belirtiliyor.

Ancak bu vatandaşlar, parti içindeki görüş ayrılıkları nedeniyle doğrudan partiye destek vermek yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsında destek verme yolunu seçiyorlar. Kendi çevrelerindeki insanları etkileyebileceklerine inanan bu vatandaşlar, ikili ilişkilerini kullanarak 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istiyorlar.

Bu destek talepleri genellikle yakın akraba, arkadaş ve iş ilişkileri üzerinden gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlik vasıflarını, tecrübesini ve ülke için yaptığı hizmetleri vurgulayarak destek talep ediyorlar. Ayrıca, ülkenin içinde bulunduğu zorlu dönemlerde istikrarın sağlanması ve geleceğe umutla bakılabilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan güvenlerini dile getiriyorlar.

 




Bu haber 1088 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI