Bugun...



Diyarbakır SSK Hastanesi Personeli Ahde Vefa Toplantısında Buluştu

Diyarbakır Sigorta Hastanesi çalışanları, 20 yıl sonra Plaza Otel'de bir araya gelerek hasret giderdi. Toplantıya başhekimler, müdürler, doktorlar, hemşireler, memurlar ve işçiler katıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-05-2024 18:37:39 Tarih: 19-05-2024 18:13

Diyarbakır SSK Hastanesi Personeli Ahde Vefa Toplantısında Buluştu

 

Yasin GÜLER - Sigorta Hastanesinin son hastane müdürü Yaşar Aslan, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"SSK ailesinin çok değerli doktorları, ebe ve hemşireleri, tekniker ve teknisyenleri, mühendisleri, memur ve işçileri hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu gece aranızda bulunmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk ve onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Çok çeşitli kurumlarda görev yaptım ama, bu SSK ailesi kadar birbirine bağlı, fedakar, yardımsever, samimi yürekli dostlar, arkadaşlar bulamadım. Onun için bu ailenin bir bireyi olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da; bu SSK hastanelerini kapatanların eline ne geçti acaba? SSK hastanelerinde kuyruklar vardı diyorlardı ya, şimdi günlerce, haftalarca randevu alamıyor hastalar. SSK doktorları para almadan hastalara bakmıyor diyorlardı ya; şimdi gidin üniversite hastanelerine, özel muayene fişi kesmeden, öğretim üyelerine para vermeden muayene olabiliyor mu hastalar? Ama devlet sağır ve dilsiz olmuş. SSK hastaneleri kapatılınca yok mu olduk sanki? Tam tersi, önceleri hastane önünde birer ağaç idik, şimdi bahçe olduk, hatta orman olduk, ülkemin her tarafına dağıldık. Kimimiz Ankara’da, kimimiz İstanbul’da, kimimiz İzmir’de, kısaca ülkemizin dört bir yanındayız artık. Daha coşkulu ve daha heyecanlıyız. Ve inanın ki diğerleri bize gıpta ile bakıyorlar, hatta kıskanıyorlar bizi. Sözlerime son vermeden aramızdan ayrılan, vefat eden arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. Siz değerli kardeşlerime sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."

Bu anlamlı toplantı, eski mesai arkadaşlarının bir araya gelerek anılarını tazelediği, birbirlerine olan bağlılıklarını bir kez daha pekiştirdiği bir buluşma oldu.




Bu haber 2648 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI