Bugun...



Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, işgalcilere destekleri nedeniyle Gaziantep'te protesto edildi

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ülkesinin, işgalci siyonist rejimin Gazze soykırımına verdiği destek nedeniyle geldiği Gaziantep'te bir grup tarafından protesto edildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2024 18:01

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, işgalcilere destekleri nedeniyle Gaziantep'te protesto edildi

 

 

Bazı temaslar için dün İstanbul'a gelen Steinmeier, Gaziantep'e geçti.

Almanya'nın, işgalci siyonist rejimin Gazze soykırımına verdiği destek nedeniyle Gaziantep Kudüs Platformu öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, Steinmeier'ı protesto etti.

Almanca ve İngilizce pankart ile dövizler açan grup, "Katil israil, işbirlikçi Almanya" şeklinde sloganlar attı. Ziyaret sırasında bazı vatandaşların da evlerinin balkonlarına Filistin bayrağı astığı görüldü.

Grup adına açıklama yapan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Gaziantep Şube Başkanı Murat Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kente gelen Steinmeier'e Gazze'dekilerin de çocuk olduğunu hatırlatmak istediklerini söyledi.

Gazze özgürlüğüne kavuşuncaya kadar protestolarının süreceğini ifade eden Şahin, "Biz inanıyoruz ki bu davada her zaman inananlar kazanmıştır ve kazanacaktır. Gazze'nin özgür olduğu günleri göreceğiz, Allah o günleri bize nasip edecek." dedi.

Steinmeier ise geniş güvenlik önlemleri altında Gazikent İlkokulu'na geçti, çıkışta ise belirlenen güzergahtan farklı bir yoldan buradan çıkarıldı.

Protestoya HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanlığı da destek verdi.




Bu haber 407 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI