Bugun...



Diyarbakır Yetimler Vakfı, Gazze'ye yardım kermesi kurdu

Diyarbakır Yetimler Vakfı, siyonist işgal rejiminin soykırımı ve katliamları nedeniyle büyük bir zulüm altında olan Gazze halkına destek amaçlı yardım kermesi düzenliyor.

facebook-paylas
Tarih: 16-11-2023 17:32

Diyarbakır Yetimler Vakfı, Gazze'ye yardım kermesi kurdu

Bugün itibariyle 41 gündür işgal rejiminin yoğun saldırısı altında olan Filistin, uygulanan ambargo ile zorlu bir dönemden geçiyor.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Yenihal Köprülü Kavşağında bulunan Gazze'ye Destek Çadırı önünde Yetimler Vakfı tarafından bugün açılan kermes, pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Açılan kermeste, yiyecek-içecek, baklava, kuru pasta, lahmacun, ev yapımı ürünler, Filistin ve Kudüs davasının simgeleri, atkı gibi objeler satılarak kermese gelir sağlanıyor.

Yürütülen kermes çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Yönetim kurulu Üyesi Recep Bozkır, Gazze'ye destek olma amacıyla kurulan kermese tüm hayırsever Diyarbakır halkını davet etti.

Bozkır, "Yetimler Vakfı olarak Gazze'deki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için 'Gazze'ye Acil Yardım' kampanyası kapsamında başlatmış olduğumuz kermes çalışmalarımız, Diyarbakır Gazze'ye Destek Çadırı önünde devam etmektedir. Kermesimizi bugünden itibaren açtık ve pazar gününe kadar devam edecektir. 10.00 ile 18.00 saatleri arasında istediğiniz ev yapımı ürünleri alabilirsiniz. Sattığımı ürünlerden elde ettiğimiz gelirler, Gazze'deki yetim kardeşlerimize gidecektir. Başlatmış olduğumuz yardım kermesine halkımızın desteğini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

 




Bu haber 510 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI