Bugun...



Diyarbakırspor 3 puan Aldı

Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Diyarbakır Adaletspor’un sahaya çıkmayacağından dolayı 3-0 Hükmen mağlup edileceği ve Diyarbakırspor maç oynanmadan 3 puan aldı.

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2024 13:34

Diyarbakırspor  3 puan  Aldı

 

Taşkın  Civelek

 

 Ligin 16 haftasında  sahasında oynayacağı Hakkari zapspor maçın antrenmanına  devam ediyor.

Teknik Direktör Faruk  Türk yönetiminde  yapılan antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ısınma ve pas çalışması gerçekleştirildi.Taktik oyun çalışmasıyla devam eden  antrenman iki  grup halinde maç

‘’ SONUÇ OLARAK KAZANMAK ÖNEMLİ ‘’

Bağlar Belediyespor  karşısında  galibiyeti hak ettiklerini ve sahada Tempolu  ve hızlı başlamak  güzel bir şey, diyen  Siyabend Aydın’’  İkinci yarıya  daha  atak ve hızlı başlayan bir  Diyarbakırspor vardı  sahada. Rakibin üzerine giderek gol Aramaya başladık. Ve  Sonuç olarak kazanmak 3 puanı hak ettik.’’dedi.

 “ŞEHİR BİZE İNANSIN TARAFTARIMIZ BİZE İNANSIN”

Şehir bize inansın taraftarımız bize inansın takımımız sert, dişli, ve takımımız daha da ileriye gidecek üstüne koya koya gideceğiz inşallah  içerde ve  dışarıda güzel sonuçlar alacağız Hep beraber yine bir aile ortamı bu  sene elimizde geleni yapacağız.   Diyarbakırspor’un zaten başarısının en büyük anahtarı budur” diye konuştu.

‘’TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ’’

Diyarbakırspor  Kulüb Başkanı Siyabend  Aydın , “Hafta  sonu  Aynı İlimizin Takımlarından Diyarbakır Adaletspor maçı için Adaletspor maçının oynanmayacağını ve sahaya çıkmayacaklarını belirtmelerine rağmen biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haftaya sahamızda oynayacağımız Hakkari Zapspor maçın hazırlıklarına  moralli ve özgüvenli bir şekilde  sürdürüyorz.Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri çalışma azminden, hırslı ve istekli oluşlarından son derece memnunum  deplasmanda alacağımız galibiyetle3 ‘de 3 yaparak yolumuza  devam edeceğiz. tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine  yapıyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan olacak.ve taraftarlarımızı bu karşılaşmada destek olmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.




Bu haber 572 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI