Bugun...



Diyarbakırspor’da Şırnak Petrolspor mesaisi Başladı.

Bölgesel Amatör Lig’de Liderlik mücadelesi veren Diyarbakırspor deplasmanda Şırnak Petrolspor ile karşı karşıya gelecek olan Diyarbakırspor bu maçın hazırlıklarına yaptığı çalışmayla devam etti.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 12:08

Diyarbakırspor’da Şırnak Petrolspor  mesaisi  Başladı.


Taşkın Civelek

Kendi Tesislerinde çalışmalarını  Teknik Direktör  Faruk Türk'un gözetiminde gerçekleşen antremanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam  ederken . Yeşil- kırmızılı Takımın  antrenmanını durdurarak futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Kulüb Başkanı Siyabend Aydın ve Yöneticiler Takımın Antrenmanını İzlediler.
Bazı yöneticilerinde takip ettiği idmanın ardından Kulüp Başkanı Siyabend Aydın  Antreman sahasına inerek. Futbolcularla kısa bir konuşma yaptı, Aydın,’’Geçen hafta  sahamızda  karşılaştığımız Van  Dportif Faalliyetlerspor maçında  aldığımız galibiyetten dolayı Teşekkür  ediyorum şimdi bizim tek hedefimiz   Pazar günü deplasmanda oynayacağımız .  Şırnak Petrolspor maçı Bizim çok önemli rakibimizle aramızda  1  puan farkı var.  Bu puanı kapatacağınıza inanıyorum .Aydın,  ‘’ Deplasmanda  Şırnak Petrolspor'u da mağlup etmeyi planladıklarını belirterek, 'Hedefimiz  deplasmanda  puan kaybı yaşamak istemiyoruz’ ' dedi.
Deplasman maçlarında puan almayı hedeflediklerini belirten  Aydın, konuşmalarını şöyle tamamladı:
'Lig  bizim için yeni  başladı tüm iç ve dış saha maçlarına kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu hedefe de ulaşmak için .  El birliğiyle bu takımın hak ettiği yere taşıyacağız.' Dedi.




Bu haber 859 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI