Bugun...



Yeniden Refah Partisi Heyeti Mahalli Derneklerle İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Bugün, Kayapınar Seçim Çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkan adayı Mahmud Yahya Kılıç önderliğinde, yerel yönetimlerin sorunlarını ele almak üzere Diyarbakır Mahalli Dernekler Platformu üyeleriyle bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2024 00:15

Yeniden Refah Partisi Heyeti Mahalli Derneklerle İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

 

 

Yasin GÜLER- Yeniden Refah Partisi heyeti, Diyarbakır'daki mahalli derneklerin temsilcileriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Kayapınar ilçesinin ve Diyarbakır'ın genel sorunları masaya yatırıldı. Yerel yönetimlerin daha etkin ve verimli bir şekilde çalışabilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Diyarbakır Mahalli Dernekler Platformu üyeleri, Kayapınar ilçesindeki ihtiyaçları ve beklentileri dile getirerek, Yeniden Refah Partisi heyetine önemli geri bildirimlerde bulundular. Heyet ise, bu geri bildirimleri dikkate alarak, seçim kampanyası ve belediye yönetimi stratejilerini şekillendirmede faydalı bilgiler elde etti.

Toplantı sonrasında her iki taraf da, yerel yönetimlerin daha etkin hale getirilmesi ve halkın taleplerinin karşılanması konusunda iş birliği yapma konusunda mutabık kaldılar. Bu tür istişare toplantılarının devam ederek, yerel yönetimlerin daha şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönetilmesine katkı sağlaması bekleniyor.




Bu haber 1531 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI