Bugun...



Diyarbekirspor, 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına Başladı

Diyarbekirspor Teknik direktörü Hakan Yılmaz yönetiminde kendi Tesislerinde yaptığı çalışmayla Başladı. Antreman düz koşuyla başlarken daha sonra 5’e 2 pas çalışması yapan Yeşil- Kırmızılı ekip Çift Kale maç yaparak Antremanı sonlandırdı..

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2024 12:20

Diyarbekirspor, 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına  Başladı

 

Taşkın Civelek

 

Deplasmanda kazanmak İstiyoruz

Diyarbekirspor Kulüb  Başkanı Serkan Genç, deplasmanda oynayacağımız  1461 Trabzonspor maçını  kazanarak dönmek istediğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Biz hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz.  Bir hayalimiz var. Onun peşinden koşmak istiyoruz. İnşallah.  1461 Trabzonspor maçında  rakibi iyi analiz ederek  Diyarbakır’a kazanarak dönmek istiyoruz.  .” Dedi.

Puan Kaybetmek İstemiyoruz

Başkan Serkan Genç,   1461 Trabzonspor maçında  Artık çıkışa geçme  zamanı Biz  sahaya çıkıp oyun mücadelemizi  göstermek istiyoruz. bunun için her iki Takım Açısında zor bir karşılaşma olacağını  söyledi..

Kazanma Alışkanlığımızı Ayağa Kaldırmanın Zamanı Geldi

Diyarbekirspor  Teknik Direktörü Hakan Yılmaz ,ise  pazar günü  deplasmanda oynayacağımız  1461 Trabzonspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, “Deplasmanda  3 puanla ayrılmak istiyoruz .Rakibimizin gücünü biliyoruz ama biz de güçlü takımız. Deplasmanda kazanma alışkanlığımızı artık ayağa kaldırmanın zamanı geldi.ve  onu devam ettirmek istiyoruz. Kendi oyun sistemimizi maçın tamamına yaydığımızda karşılaşma onlar adına da kolay olmayacak.” diye konuştu.

 

 




Bu haber 606 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI