Bugun...



DİYARBEKİRSPOR’A 2 İYİ VE 2 KÖTÜ HABER

Tuzlaspor’dan Halef Keklik ve Seçkin Batuhan Fırıncı’yı sezon sonuna kadar kiralayan Diyarbekirspor’da İsmail Konuk ve Tolga Kalender’den gelen sakatlık haberleri Adıyaman maçı öncesinde üzdü. Yönetim savunmaya takviye yapmak için çalışmaları hızlandırdı.

facebook-paylas
Tarih: 11-01-2024 13:30

DİYARBEKİRSPOR’A 2  İYİ VE 2 KÖTÜ HABER

 

2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk yarısını 26 puanla 9.sırada tamamlayan Diyarbekirspor, ikinci yarının ilk haftasında Pazar günü saat 14.00’da Diyarbakır Stadı’nda Adıyaman FK ile karşılaşacak. Küme düşme potasında yer alan konuk takım devre arasında kadrosunu yeni transferlerle güçlendirdi ve çıkış arıyor. Diyarbekirspor ise rakibini yenerek ikinci yarıya iyi başlamak ve üst sıralara tırmanmak istiyor.
Yeşil-Kırmızılı takım Tuzlaspor’dan 2003 doğumlu defans oyuncusu Halef Keklik ve 2005 doğumlu forvet Seçkin Batuhan Fırıncı’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transfer Çalışmaları Hızlandırıldı
Defans oyuncuları İsmail Konuk ve Tolga Kalender’in sakatlıkları nedeniyle savunmaya takviye yapmak için arayışlar hızlandırıldı. Diğer mevkilere yapılacak transferler için de çalışmalar devam ediyor.
Takımdan ayrılan Bünyamin Balat, Ozan Papaker, Ömer Akar  ve İsa Baltacı’nın sözleşmeleri karşılıklı anlaşma sağlanarak feshedildi.




Bu haber 786 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI