Bugun...



Diyarbekirspor çıkışa geçmek istiyor

TFF 2. Lig ekiplerinden Diyarbekirspor'unFutbol Şube Sorumlusu İkram İlhanlı ,Artık çıkışa geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 16-03-2024 13:43

Diyarbekirspor çıkışa geçmek istiyor


Taşkın Civelek

İktram İlhanlı ,yarın sahamızda oynayacağımız Karacabey Belediyespor’u konuk edecekleri maçı kazanmak istediklerini dile getirdi.
‘’Taraftarımızın desteği bizim için değerli ve anlamlı’’
Mutlu, gururlu ve heyecanlı olduğunu belirten İlhanlı , sözlerini şöyle sürdürdü:" Taraftarımızın desteği bizim için değerli ve anlamlı. Ligde kolay maç yok ama sahamızda büyük  Diyarbekirspor gibi oynayıp kazanmak hedefindeyiz. Taraftar desteğiyle çok önemli olup  İnşallah istediğimiz ivmeyi yakalayıp, seri galibiyetlerle tırmanışı başlatacağız. Hedefimiz  Play-off’sa her maça aynı ciddiyetle çıkmamız gerekiyor. Her maçta en yüksek performansı ortaya koyarak oynamamız gerekiyor ki kazanalım. Bu lig’de  'Nasıl olsa yenerim.' dediğin anda olaylar farklı gelişebiliyor. Maçı başından sonuna kadar çok isteyerek oynaman gerekiyor."
"Güzel ve keyifli bir karşılaşma izlettirmek istiyoruz"
İlhanlı , " "Taraftarlarımızın da  bize bu haftaki maçta da destek olacağını düşünüyorum. Sonrasında da inşallah güzel bir oyunla girdiğimiz pozisyonları da bundan önceki maçlardaki gibi kötü değil daha iyi değerlendirip güzel ve keyifli bir karşılaşma izlettirmek istiyoruz. Bundan sonraki zorlu sürece hem takımımızın hem camiamızın hem de taraftarımızın moralini, motivasyonunu artırarak girmek istiyoruz.Kendi sahamızda oynayacağımız   Karacabey Belediyespor maçını kazanma arzusu ve inancı içerisindeyiz. Kazandığımız taktirde daha iyi bir yerde olacağımızı düşünüyoruz.’’ İfadesinde bulundu.
‘’Önceliğimiz sahamızda kazanmak daha sonra Ankaraspor maçını düşüneceğiz’’
İkram İlhanlı, ‘’ İnşallah iç sahamızdaki bu maçı kazanırız. Ondan sonra  ligin 32 haftasında deplasmanda oynayacağımız Ankaraspor maçına morallı bir şekilde  gideceğiz. Ama bizim öncelik sahamızda Karacabey Belediyespor maçını  kazanıp  Taraftarlarımızı sevindireceğiz  ve daha sonra Ankaraspor maçını düşüneceğiz  ."




Bu haber 652 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI