Bugun...



Hüda Par Adayı Cengiz Aydın, Bağlar İlçesinde Esnaf ve Mahalle Muhtarlarıyla Kapsamlı Bir Buluşma Gerçekleştirdi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, Hüda Par Belediye Başkan adayı Cengiz Aydın, Bağcılar Mahallesi'nde bulunan esnaf ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek önemli bir diyalog başlattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-03-2024 00:38:54 Tarih: 06-03-2024 00:31

Hüda Par Adayı Cengiz Aydın, Bağlar İlçesinde Esnaf ve Mahalle Muhtarlarıyla Kapsamlı Bir Buluşma Gerçekleştirdi

 

Yasin GÜLER Diyarbakır Hüda Par Bağlar Belediyesi Başkan Adayı ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında esnav ve hane ziyaretlerini sürdürdü. Bugün Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren Hüda Par ekibi mahalle esnaflar ve Muhtarlarla bir araya geldi. Bu etkileyici buluşma, yerel yönetimde katılımcı bir yaklaşımın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Aydın ve beraberindeki heyet, Bağcılar Mahallesi'nde faaliyet gösteren esnafın işyerlerini ziyaret ederek, işletmelerin sahipleriyle doğrudan görüşmeler gerçekleştirdi. Bu samimi diyaloglar sırasında, esnafın karşılaştığı sorunlar, talepleri ve önerileri titizlikle dinlendi. Aydın, esnafın işlerini geliştirebilmeleri için sağlanacak destek ve teşviklerin önemine vurgu yaparak, partisinin bu yönde somut adımlar atacağını belirtti.

Buluşmada ayrıca, Bağlar İlçe Başkan Yardımcısı Yahya Karavil de yer aldı. Karavil, ev ziyaretleri kapsamında Ağaçgeçit Mahallesi Muhtarı Sedat Doğan'ı evinde ziyaret ederek mahalle sakinlerinin nabzını tuttu. Muhtar Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bu görüşme, yerel yönetimin mahallelerin ihtiyaçlarına daha duyarlı bir yaklaşım sergileyeceğini gösterdi.

Bu önemli buluşmanın sonunda, Aydın ve Karavil, Bağlar halkının desteği ve katkılarıyla ilçenin daha yaşanabilir ve gelişmiş bir yer haline getirilmesi için kararlılıklarını bir kez daha vurguladılar. Ayrıca, ev sahiplerine ve ailelerine, gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için teşekkürlerini iletti.




Bu haber 1002 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI