Bugun...



Diyarbekirspor ikinci yarıya AdıyamanFKspor ile Açacak

TFF 2.lig’de mücadele edecek olan Diyarbekirspor Pazar günü sahasında oynayacağı Adıyaman Sportif Faaliyetlerspor maçın Hazırlıklarını sürdürüyor,

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2024 18:42

Diyarbekirspor  ikinci yarıya AdıyamanFKspor ile  Açacak

 

Taşkın Civelek

 

Teknik  direktör Hakan Yılmaz  yönetiminde  gerçekleştirilen   antreman, ısınma  hareketleri ve düz koşuya  başlarken  pas ve  iki  grup halinde çift kale maç yaparak antrenmanını sonlandırdı.

Yeşil- Kırmızılı takım yarın yapacağı Ter idmanıyla  Antrenmanını  Tamamlayıp maç satını bekleyecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, ikinci yarının ilk maçında evinde  Adıyaman Sportif  Faaliyetlerspor'u konuk edecek.   Yeşil-  Kırmızılılar Ligin  ilk yarısını 26 puanla  8.’inci sırada tamamladı.

İkinci  yarıda  daha iyi  olacağız

Diyarbekirspor Başkanı  Serkan Genç , ilk yarının son haftasında istemediğimiz bir  sonuçlan kapattık. Pazar günü sahamızda oynayacağımız  Adıyaman Sportif  Faaliyetlerspor maçını kazanıp yukarıya biraz daha yaklaşmak  istediklerini söyledi. Adıyaman Sportif Faaliyetlerspor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade eden   Serkan Genç, " İkinci yarıda daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

Lig’de  Kolay  Maç  Yok

Ligin ikinci yarısında Pazar günü konuk edecekleri   AdıyamanFKspor karşısında galibiyet hedeflediklerini kaydeden Diyarbekirspor Başkanı  Serkan Genç , "Ligde kolay maç yok. Oynanmayan maçın galibi veya mağlubu olmaz. Ortada 3 puan var ve biz bunu elde etmek için mücadele edeceğiz. Oyuncularımız sahada gereken mücadeleyi gösterecek. Taraftarlarımızın da yine tribündeki yerini alarak bugüne kadar olduğu gibi aynı desteği vermelerini istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü maça davet ediyorum" dedi.

Taraftarlara Çağrı

Lig’in ikinci yarısına galibiyetle başlamak isteyen  Diyarbekirspor  Başkanı  Serkan Genç  , tüm taraftarları Adıyaman Sportif Faaliyetler maçında takıma destek vermeye çağırdı. Başkan Serkan Genç,  Pazar günü Adıyaman Sportif  Faaliyetlerspor ile oynanacak mücadele için Taraftarlarına  çağrıda bulundu, Hakan Yılmazın  İlk maçının  olduğunun  altını çizen , Başkan Genç ’’ Hem  Teknik Direktöre  hoş  geldin  demek hemde takımımıza  destek olmak için Atatürk  stadyumuna  boş koltuk bırakmıyoruz Haydi  büyük  Diyarbekirspor  Taraftarını, Adıyaman Sportif Faaliyetlerspor maçında  Atatürk Stadyum’da  Buluşalım dedi’’.

 




Bu haber 720 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI