Bugun...



Diyarbekirspor Savaşacak

Tff 2. Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor Çarşamba günü sahasında konuk edeceği Nazilli Belediyespor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-04-2024 13:24

Diyarbekirspor  Savaşacak


Taşkın Civelek

 Taraftarımız destek versin
 Başkan Serkan Genç , taraftara çağrıda bulunurken.Ligin 33 haftasına 40  puanla giren ve evinde Nazilli Belediyespor'u konuk edecek olan Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, Nazilli Belediyespor maçını  galibiyetle kapatmak istediklerini, bunun içinde taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi. Genç; “ Geçen hafta  deplasmanda Ankaraspor yenilgisi ise bir kazaydı. Yönetim olarak teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Nazilli Belediyespor  ile sahamızda oynayacağımız  Bu önemli maçta taraftarımız takımlarına destek versin” diyerek taraftara da çağrıda bulundu.
6 Finalımız Var
Başkan Serkan Genç,  kalan Haftalardaki tüm maçları oynayarak kazanmak istiyoruz. Genç , ‘’ Sıkı bir 7 maç bizi bekliyor, Ona  hazır olmak için oyuncularımızı moral ve  motive etmek  açısından futbolcularımızı Nazilli Belediyespor maçına hazırlıyoruz. ‘’ dedi 
Rakibimizin Gücünü  Biliyoruz
Diyarbekirspor'un teknik patronu  Özcan Gökçeoğlu, futbolcularıyla hem toplu hem de bire bir toplantılar yaparak onları maça en iyi şekilde hazırlamak için büyük gayret sarf ediyor. Takımını zorlu karşılaşmaya hazırlayan Gökçeoğlu, kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını kaydedip, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Taraftarlarımızın  önünde 3 puanla kapatmak zorundayız. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Biz Diyarbekirspor'uz ve güçlüyüz" dedi.
 Hep ileriye bakacağız ve kendimizi geliştirmeye çalışacağız
Futbolcularına uyarılarda bulunup daima ileriye bakmalarını isteyen Özcan Gökçeoğlu   , “Ligde geçen hafta  Ankara ‘da beklemediğimiz kayıp yaşadık.   Artık bunlar  geride kaldı. Hiç bir bahanenin arkasına sığınmayız. Bunu yaparsak kaybederiz. Eksiklerimizi giderip yaptıklarımızı daha iyi hale getirmeliyiz. Hep ileriye bakacağız ve kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Doğru bulduğumuz yoldan gideceğiz ve son maçta yaşadığımız kaybı telafi edeceğiz. Muhteşem taraftarımız bizden bunları bekliyor” diye konuştu.
Ne kadar çok koşarsak galibiyete o kadar çok yaklaşırız
 Futbolcularını sürekli rahat olmaları konusunda uyaran tecrübeli teknik adam, zorlu 90 dakikada uygulayacakları taktiği adeta oyuncularının beynine işliyor. Söylediklerinin de tek tek yerine getirilmesini istiyor.  Nazilli Belediyespor maçında kendi sahalarında kalıp savunma yapmayacaklarını takıma anlatan Yeşil- Kırmızılı ekibin hocası, "Ne kadar çok koşarsak galibiyete o kadar çok yaklaşırız. Galibiyete ulaşmak, galibiyete inanmaktan geçer" ifadesini kullandı.




Bu haber 617 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI