Bugun...



TÜRKİYE FUTBOL SAHA KOMİSERLERİNDEN GÖRKEMLİ DİYARBAKIR ÇIKARMASI

Futbol sahalarının emektarları saha komiserleri Diyarbakır'a çıkarma yaptı, görkemli geçen organizasyonda futbolun bütün bileşenleri bir araya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Serkan Bayhan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda saha komiserlerinin futboldaki misyonu ve sorumluluklarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 30-09-2023 17:51

TÜRKİYE FUTBOL SAHA KOMİSERLERİNDEN GÖRKEMLİ DİYARBAKIR ÇIKARMASI

 


Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’nce organize edilen, futbol paydaşları ve bileşenleri tarafından da desteklenen “Futbol saha komiserleri görev ve kapsamı,futbolda iletişim,kriz yönetimi ve koordinasyon” temalı konferans büyük ilgi gördü.
 Diyarbakır'da ilk kez gerçekleşen konferans ve toplantıda saha komiserlerinin futboldaki misyonu ve görevlerine yönelik konuşmalar gerçekleştirildi.
 2022  yılında aramızdan ayrılan Diyarbakır’ın emektar saha komiseri Ercan Çelik’in anısına atfedilen konferansa katkı sunan isimlere plaket takdim edildi.


Diyarbakır İçin Tarihi Gün 

Konferansa Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Erdoğan, spor taban birliklerinin temsilcileri , kulüp yöneticileri, emektar spor insanları ve çok sayıda davetli katıldı.
The Cıty Walls Suit Otel'de gerçekleşen konferansa olan yoğun ilgi nedeniyle salon doldu taştı.
Hem Türkiye hem de bölgedeki futbol ailesini bir araya getiren organizasyonu çok başarılı bulduklarını belirten katılımcılar, başarılı ev sahipliğinden dolayı TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan ile bu organizasyona  katılım sağlayan Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Erdoğan'a teşekkür etti.




Bu haber 534 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI