Bugun...



DİYARBAKIRSPOR ZİRVEYİ ZORLUYOR

Diyarbakır takımlarının mücadele ettiği BAL 9.Grup’ta 8 hafta geride kalırken, Diyarbakırspor liderin 5 puan gerisinde yer alıyor. Bağlar Belediyespor ise 5’inci sırada bulunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2023 17:45

DİYARBAKIRSPOR ZİRVEYİ ZORLUYOR

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) şampiyonluk için büyük çekişme hakim. Statü gereği sezon sonunda grup birincileri doğrudan 3.Lig’e yükselecek. 9.Grup’ta Diyarbakır’ın 1 takımı şampiyon olursa en fazla puanı olan ikinci takım ligde kalacak, sonraki 3 takım amatör lige düşecek. Diyarbakır takımı şampiyon olmadığı takdirde ise en fazla puanı olan 1 takım ligde kalırken, diğer 4 takım amatöre düşmenin üzüntüsünü yaşayacak. Statünün zorluğu nedeniyle bir yandan şampiyonluk diğer yandan ligde kalma hesapları yapılıyor.

Diyarbakırspor Zirveyi Zorluyor

16 puanı bulunan Diyarbakırspor,puan cetvelinin üçüncü sırasında bulunuyor. 13 puanlı Bağlar Belediyespor beşinci sırada yer alırken, 10 puanlı Yenişehir Belediyespor da yedinci sırayı paylaşıyor.

4 puanlı Diyarbakır  Adaletspor ve 3 puanlı Çınar Belediyespor ise şimdiden lige havlu atmış gibi.

Diyarbakır Derbileri Haftası

Bu hafta Diyarbakır takımları birbirleriyle karşılaşacak. Hafta sonu Diyarbakırspor-Çınar Belediyespor ve Bağlar Belediyespor-Adaletspor maçlarına tanıklık edecek. 2 maç da Seyrantepe’de oynanacak. İki maçtan biri Cumartesi gününe alınabilir. Konuyla ilgili karar Çarşamba günü netleşecek.




Bu haber 728 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI