Bugun...



AMEDSPOR’DAN KASTAMONU SEFERBERLİĞİ

Pazar günü en yakın takipçisi Kastamonuspor’la karşılaşacak olan Amedspor’da deyim yerindeyse seferberlik ruhu ilan edilmiş durumda.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2023 00:17

AMEDSPOR’DAN KASTAMONU SEFERBERLİĞİ

Eski Başkan Vekili Ömer Elaldı tarafından başlatılan toplu bilet alıp kulübe destek sağlama kampanyasına olan ilgi iş insanları arasında yayılıyor.


Zirvenin Nabzı Bu Maçta Atacak
2.Lig Kırmızı Grup’ta bu haftanın en önemli maçı Pazar günü saat 14.00’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak. 32 puanla lider durumda yer alan Amedspor , 31 puana sahip olan ikinci sıradaki GMG Kastamonuspor’u konuk edecek. Bu maçın sonucu şampiyonluk yarışını fazlasıyla ilgilendiriyor.
Ligde geride kalan 14 haftada yenilmeyen tek takım olan Amedspor, bu maçı kazanıp büyük bir avantaj elde etmeyi  amaçlıyor. 3.Lig ekipleri Aliağa FK, Adana 1954 FK ve Karaköprü Belediyespor’la beraber bu sezon Türkiye profesyonel futbol liglerinde yenilmeyen 4 takımdan bir olan Amedspor’da kritik maç öncesinde seferberlik ruhu hakim.
Eski Yönetici Ömer Elaldı’dan Bilet Kampanyası
Takım maçla ilgili hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken, tribünlerin tam dolması için de hummalı bir çalışma var.
Kulübün eski başkanvekili Ömer Elaldı, kulübe destek olmak ve taraftarların ilgisini artırmak amacıyla bağış bilet kampanyası başlattı. Elaldı, 5021 bilet alıp kulübe bağışlayarak kıvılcımı yaktı. Bir çok iş insanı toplu bilet alarak bu kampanyaya destek oluyor. Bunlardan biri de 1021 bilet alan iş insanı Murat Yaşar.
Bilet Satışlarına Devam Ediliyor
Bilet satışlarına Hacıbaba Pastaneleri’nin şubelerinde ve Amed Store’de devam ediliyor.
Batı Tribünü :100 TL
Doğu (Maraton) Tribünü :50 TL
Kuzey  Kale Arkası  Tribünü :25 TL
Güney Kale Arkası Tribünü :25 TL

Maçın Hakemi İstanbul’dan
MHK, maçı yönetecek hakemleri açıkladı. Hakemler İstanbul bölgesinden.
Orta  hakemlik görevini İstanbul bölgesi hakemi Yalçın Taşkınfurat yerine getirecek. Şafak Nalbantoğlu ve Ali Gün yardımcı,Ertuğrul Kösterelioğlu ise 4.hakemlik yapacak.




Bu haber 746 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI