Bugun...



Dr. Ali Yusuf: Gazze halkı ümmetin onurunu savunuyor

Gazze'ye yardım çağrısında bulunan Filistin Âlimler Birliği Kudüs Bölümü Başkanı Dr. Ali Yusuf, "Gazze halkı ümmetin onurunu savunuyor, bu yüzden onları yalnız bırakmayın." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 16-03-2024 00:15

Dr. Ali Yusuf: Gazze halkı ümmetin onurunu savunuyor

 

 

Filistin Âlimler Birliği Kudüs Bölümü Başkanı Dr. Ali Yusuf, İLKHA muhabirine verdiği röportajda, genelde tüm Müslümanlara özelde ise Türkiye halkına Gazze'ye yardım çağrısında bulundu.

"Gazze halkı ümmetin onurunu savunuyor, bu yüzden onları yalnız bırakmayın" diyen Dr. Yusuf, "Türkiye'deki tüm halkımıza, Türkiye'nin kahramanlarına, insanlığa özgürlüğün anlamını, insan onurunun anlamını ve Filistin davasını desteklemenin anlamını gösterenlere çağrıda bulunuyorum. Türkiye'nin bundan sonraki rolünün güçlü bir rol olmasını bekliyoruz. Türkiye halkına güveniyoruz, Gazze'yi yalnız bırakmayacaktır. Bu halkın derinliklerinde bir gün patlayacak volkanlar olduğunu biliyoruz. İslam'a ve bu davaya sahip çıkan Türkiye halkına güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

Dr. Yusuf, "Gazze halkı kanlarıyla bu ümmetin onurunu savunuyor. Bu nedenle, özellikle de mübarek Ramazan ayına, cihat ayına, kurtuluş ayına, iyilik ayına ve bereket ayına erişirken onları yalnız bırakmayın" dedi.

"Cenab-ı Allah'tan bu milleti muzaffer kılmasını ve sancağını yükseltmesini diliyoruz" diyen Dr. Yusuf, "Türkiye halkı Gazze'ye büyük bağışlarda bulunuyor. Onların İslam'a bağlılıkları derindendir. Buradan bir kez daha Cenab-ı Allah'tan Gazze'deki kardeşlerimizi yardımsız bırakmamasını, onları güçlendirmesini ve kendilerini muzaffer kılmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. (

 




Bu haber 466 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI