Bugun...



Amedspor’da gözler aday olacak isimlere çevrildi.

Mevcut başkan Selahattin Yıldırım’ın yeniden aday olmayacağı genel kurulda, yeşil kırmızılıkulüpte geçmiş dönemlerde yöneticilik yapanlar Aziz Elaldı , Nurullah Edemen ve hali hazırda Amedspor’da Kadın Futbol Takımında başkanlık görevini yürüten Çahit Kıran en ciddi aday olarak konuşulurken camiada Elaldın’a adaylık için yoğun baskı yapıldığı ifade ediliyor.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2023 00:41

Amedspor’da  gözler aday olacak isimlere çevrildi.

Aziz Elaldı, Nurullah Edemen , Cahit Kıran bazı İşadamlarıyla   görüştükleri  öğrenilirken Elaldın’nın yapacağı istişarelerin ardından birkaç gün içinde netlik kazanacağı ifade edildi..

  Diğer yandan kulislerde, Nurullah Edemen dönemin  yöneticilerinden Cahit Akın’nın da adı geçiyor.

Amedspor’da kimler aday olacak? Kongre sürecine giren Amedspor’da başkan adayların  olağanüstü Konğrede bir hayli Terleyecekler.

“Ciddi adaylar göreve soyunmalıdır"

Amedspor  Taraftarları  Kulübü yeni  sezonda şampiyonluğa götürebilecek bir Başkan ve Yönetim oluşmalıdır. Ancak Amedspor büyük bir camiadır. Engebeli, virajlı yollardan her zaman çıkmasını bilmiştir. Bugün için elimizdeki malzeme bu. Olağanüstü Genel Kurul kararından sonra ortaya çıkacak başkan adaylarına çağrımız . Amedspor’un özellikle maddi açıdan içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkarabilecek adaylara ihtiyacı vardır. Seçildikten sonra bunlardan haberimiz yoktu bahanelerini üretmeyecek Amedspor’u her konuda düzlüğe çıkarabilecek ciddi adaylar bu ciddi göreve soyunmalıdırlar” şeklinde konuştular.




Bu haber 1714 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI