Bugun...



Eğil Çiftçilerine Destek

10.000 Bağ Fidanı Toprağa Verildi

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 00:15

Eğil Çiftçilerine Destek

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde gerçekleştirilen bağ fidanı dağıtım etkinliği, bölgedeki çiftçilere yönelik önemli bir destek adımını simgeliyor.

 

Eğil Kaymakamlığı, Eğil Belediyesi ve Eğil İlçe Tarım Müdürlüğü'nün iş birliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, ilçede tarımla uğraşan çiftçilere toplamda 10.000 bağ fidanı dağıtıldı. Bu dağıtım, bölgenin tarımsal üretimine ve ekonomisine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen önemli bir adımdı.

 

Programa Eğil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sn. Volkan Hülür, İl Tarım Müdür Yardımcısı Mustafa Korkutan, İlçe Tarım Müdürü Suat Demirbaş ve bölgedeki çiftçiler katıldı. Etkinlikte konuşan Ak Parti Eğil İlçe Başkanı Mehmet Şirin Umay, "Dicle Nehri'nin sularıyla bereketlenen Eğil topraklarını boş bırakmayacağız. Çiftçilere olan desteğimiz her zaman devam edecektir." ifadeleriyle çiftçilere verilen desteğin sürekliliğine vurgu yaptı.

 

Dağıtılan bağ fidanlarının, bölgenin tarımsal potansiyelini arttırarak çiftçilere yeni gelir kaynakları sağlaması ve yerel ekonomiyi güçlendirmesi bekleniyor. Bu tür etkinliklerin, tarımsal üretimi destekleyerek bölge ekonomisine olumlu katkılar sağlamaya devam etmesi bekleniyor.




Bu haber 579 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI