Bugun...



ELALDI ‘DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Amedsporun Eski As Başkanı ve Hacı Baba Pastanelerin Yönetim kurulu Başkanı Ömer Elaldı. Kentin marka değeri olan Amedspor Bayrağını asarak Şampiyon Amedsporumuza Başarılar dilerken Tüm Hacı Baba Pastanelerine astı.

facebook-paylas
Tarih: 03-04-2024 14:13

ELALDI ‘DAN ÖRNEK DAVRANIŞ


Taşkın Civelek

Ömer Elaldı,  "Şampiyonluk yolunda önemli bir virajlarını bir bir  aşacağız,  Amedspor  takımı  şehrimizin  takımı olması gerektiği yere getirmek. Bunun içinde sonuna kadar mücadele edeceğiz. Lütfen hemşehrilerimizin  desteklerini vermek için  İş yerlerine ve Balkonlarına Amedspor  Bayrağını asalım ve Takımımıza destek olalım." ifadelerine yer verdi.
O sene bu sene' dediler biz 'o seneyi bu sene 
Eski As Başkan Ömer  Elaldı,"Güçlü birliktelikle ve  iyi sınavlar vererek, başarılar elde ederek inşallah bu sene 1. Lig'e çıkacağız. Tabii futbol bir enstrümandır. Şehrin heyecanını, birlikteliğini şehirlerin topyekun kenetlenmesi açısından önemlidir. Stadyumdaki o heyecan ve atmosferi yaşamaktır.İnşallah çocuklarımızın yüzünü de takımımız  Şampiyon olarak. Alacağı  sonuçlarla  hepimizin yüzünü güldüreceklerdir.  Biz  Amedspor'a, takımımıza güveniyoruz, şehir olarak kenetlenip inandık, hocamız, futbolcularımız ve takım herkes inanıyor. Onlar da bize söz verdiler. 'O sene bu sene' dediler biz 'o seneyi bu sene' yaşayacağız."




Bu haber 516 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI