Bugun...



BÜ Rektörü Demir Batman Üniversitesi stantlarını ziyaret etti

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ardından tercih döneminin başlaması ve aday öğrencilerin bölüm tercihleri için yapılan çalışmalar kapsamında, stantlar açan Batman Üniversitesi, 27 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde aday öğrencilerle buluşuyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-07-2023 00:15


Batman Üniversitesi, şehrin pek çok noktasında aday öğrencilerin sorularını yanıtlıyor.

"Stantlarımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz"

Tercih döneminin ilk günü olan 27 Temmuz tarihinde stantları ziyaret eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, "Batman’ın farklı noktalarında gençlerimizle, ciğerparelerimizle buluşmak istiyoruz. 80 bölüm ve program ile öğrencilerimizi üniversitemize davet ediyoruz. Bu sene özellikle Diş Hekimliği Fakültesi’ne 30 öğrenci alacağız. Son teknolojik laboratuvarlar ve teknik donanımları hazır olan fakültemize yüksek puanlı öğrenci almayı hedefliyoruz. Yabancı dillerden, tarih bölümüne kadar pek çok bölüm için öğrencilerimizi aday öğrenci web sayfamızı ve stantlarımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Aday öğrencilerinin tercih süreci boyunca ziyaret edebileceği stantlar; Batman Üniversitesi Merkez Kampüs, Şehir Şenay Aybüke Yalçın Kütüphanesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Öğretmen Evi, Batman Park AVM ve Petrol City AVM olarak belirlendiği ifade edildi.




Bu haber 542 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI