Bugun...



Kassam'ın serbest bıraktığı esir: Ordumuz bulunduğumuz yerleri bombalıyordu

Kassam Tugayları'nın elinde bir müddet esir kalan bir siyonist, Gazze'deyken bulundukları bölgenin işgal ordusu tarafından bombalandığını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 30-12-2023 00:20

Kassam'ın serbest bıraktığı esir: Ordumuz bulunduğumuz yerleri bombalıyordu

 

 

İbrani medyasına konuşan Kassam'ın serbest bıraktığı esirlerden Hagar Broditch (40), esir altında oldukları sırada bir gün kendisi dahil 5 esirin bulunduğu bir yerin yakınındaki binanın işgal ordusu tarafından bombalandığını söyledi.

Bombardımanda pençerelerin patladığını ve duvarların yıkıldığını belirten Broditch, 5 esirin saldırıyı hafif sıyrıklarla atlattığını kaydetti.

Broditch, bulundukları bölgenin yakınlarının bombalanmasına birkaç kez tanık olduklarını kaydetti.

Broditch, "Bombalamalar devam etti ve durmadı ve her geçen gün kendime bunun böyle devam edemeyeceğini, çünkü bu bombalamaların hiçbir anlamı olmadığını söylüyordum. Ordumuz, benim ve çocuklarımın orada olduğunu biliyordu. Çocuklarımız israilin en önemli varlığıdır, dolayısıyla yaşananlar vicdana sığmaz." dedi.

Takas kapsamında serbest bırakıldıktan sonra eve dönünce, işgal yetkilileri tarafından önemsenmediklerinin farkına vardığına işaret eden Broditch, işgalin asıl amacının "Önce HAMAS'ı yenebilmek, esirleri de sonrasında kurtarmak" olduğunu kaydetti.

İbrani medyasına göre halen 129 siyonist, Gazze'de direnişin elinde esir bulunuyor.

Kassam Tugayları, daha önce defalarca yaptığı açıklamada işgalci siyonist esirlerden bazılarının, işgal bombardımanı sonucu öldüğünü duyurmuştu.
 




Bu haber 411 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI