Bugun...



Bağlar Belediyesi Zorba Esnafa Kararlı Tavrını Sürdürdü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan Cengizler Caddesi üzerindeki bir bisikletçi dükkanı, uzun süredir kaldırım işgali yapması nedeniyle komşu esnaflar ve mahalle sakinleri arasında tartışmalara neden oluyordu.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2023 18:06

Bağlar Belediyesi Zorba Esnafa Kararlı Tavrını Sürdürdü

Yasin GÜLER –  özel haberi

Zorba esnaf, uyarılara rağmen sürekli olarak mahalleliye zorluk çıkarmakta ve tehditler savurmaktaydı.

Ancak Bağlar Belediyesi yetkilileri, halkın güvenliğini ve kaldırımların kullanılabilirliğini sağlamak adına kararlı bir tavır sergiledi. Defalarca sözlü uyarılara rağmen zorba esnafın tutumunda bir değişiklik olmaması üzerine, belediye ekipleri harekete geçti ve dükkanı mühürlemeye karar verdi.

Bugün gerçekleşen müdahale ile birlikte Bağlar Belediyesi, zorba esnafın kaldırım işgaline son verdi. Şeyh Şamil Mahallesi esnafları ve mahalle sakinleri, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini ileterek, halkın huzur ve güvenliği için gösterilen kararlılığı takdir etti.

Kaldırım işgallerine göz yumulmayacağını ve halkın yaşam alanlarının korunacağını vurgulayan Başkan Beyoğlu, "Belediye olarak halkımızın güvenliği ve refahı önceliğimizdir. Kaldırımlar, yayaların rahat ve güvenli bir şekilde yürümesi için ayrılmış alanlardır. Kimse kaldırımları işgal ederek diğer insanların özgürce dolaşma hakkını engelleyemez. Bu tür zorbalıklara ve haksızlıklara asla izin vermeyeceğiz. İlçemizdeki esnaflarımızın da bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz. Halkımızın huzurunu sağlamak için gereken adımları atmaktan çekinmeyeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.




Bu haber 1674 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI