Bugun...



Elhanay : Her maç final gibi geçecek

Pazar günü oynanacak zorlu 24 Erzincanspor maçı öncesi açıklamada bulunan Amedspor As Başkanı Ahmet Elhanay Başkanı , TFF 2 Lig'de bundan sonraki her maçı final gibi gördüklerini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2024 15:36

Elhanay : Her maç final gibi geçecek

 

Taşkın Civelek

 

Amedspor’un As  Başkanı  Ahmet  Elhanay , kalan 7 maçında  final niteliğinde  olacağını vurguladı. Elhanay, ‘’ Ligdeki konumuzu korumak  amacıyla oynayacağımız  her  maç final niteliğinde  olacak. Kalan 7 maç , Şampiyonluk mücadelesi açısından  son derece  önemli’’ diye  konuştu

Galibiyet Serilerimizi  Sürdüreceğiz

Elhanay , teknik direktör Mesut  Bakkal  ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Galibiyetlere devam edeceklerini aktaran Elhanay, şöyle devam etti: "Takımımız iyi durumda, her zaman güveniyoruz. Deplasmanda oynadığımız  Etimesgut Belediyespor maçı bizim için önemliydi ve güzel oyun sergilediler. 3 puanımızı aldık. Bundan sonraki her maç final gibi geçecek. Önümüzde zorlu 2 takımla maçımız var. Bunlardan da puan veya puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Bu şehre sahip çıkmak lazım

Taraftarların da desteğini sürekli hissettiklerini dile getiren Elhanay, daha çok desteğe ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu; "Taraftarlarımız sağ olsun, bu şehre sahip çıkmaları lazım. Taraftarlarımıza güveniyorum. Her şeyi bir tarafa bırakıp takıma sahip çıkma zamanı. İnşallah önümüzdeki maçlarda dolu statta oynarız. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var" dedi.




Bu haber 483 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI