Bugun...



Elhanay : ' Sarıyerspor'u Yenmek İçin sahaya Çıkacağız

TFF 2 Lig Beyaz Grup’ta Liderlik Mücadelesi veren Amedspor Pazar Günü sahasında oynayacağı Sarıyerspor maçının Hazırlıklarını Yarın Atatürk Stadyumun’da Ter İdmanı yapacak olan Yeşil- Kırmızılı ekip daha sonra Şehmuz Özer Tesislerinde Maç saatini Bekleyecek.

facebook-paylas
Tarih: 19-01-2024 17:22

Elhanay : '  Sarıyerspor'u Yenmek İçin sahaya Çıkacağız

 

Taşkın Civelek

 

‘’Haydi Amedspor Taraftarları Takımını Yalnız Bırakma’’

Amedspor’un Başkan Vekili Ahmet Elhanay yaptığı  açıklamada Taraftarlarımızı Sarıyerspor maçında Takımımıza destek olmaları için  herkesi maça davet ettiklerini  belirten ,  Elhanay , "Geçen hafta  deplasmanda oynadığımız  Denizlispor maçında  alınan beraberlik bizi sevindirdi . Artık bu maç geride kaldı.Şimdi sahamızda oynayacağımız  Sarıyerspor  maçını fırsata çevirme zamanı. Taraftarlarımızın 90 dakika boyunca destekleriyle bu maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

‘’Sarıyer Maçını Kazanmamız Gerek ‘’

Amedspor  Teknik Direktörü  Mesut Bakkal , takımının bu maçta daha iyi bir görüntü sergileyerek maçı fırsata çevireceklerine inandığını ve  sahadan galibiyetle  ayrılacağımıza  inanıyorum. Yeni  Transferlerimizin, Takımımıza ve oyun  sistemimize  adapte olmaları için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ayrıca Forvet oyuncumuz  Berk İsmail Ünsal’in  gribal enfeksiyonu bulunmakta  olup  sağlık ekibimiz bu Futbolcumuzu maça yetiştirmeye çalışıyorlar .Sarıyer maçı seyircilerimizin önünde  kazanmamız gereken önemli bir maçtır. Taraftarlarımızın 90  dakika  boyunca  takımımıza vereceği destek hayati önem e sahiptir. Bu yüzden  taraftarlarımızı Stadyuma bekliyoruz. Takımımızın ihtiyacı olan coşku  ve moralin  tribünlerde  gelmesini umut  ediyoruz.  Birlikte güçlü bir atmosfer yaratıp takımımızı zafer için  hep birlikte motive  edelim . dedi.




Bu haber 575 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI