Bugun...



Diyarbakır'da 11 sığınak ve 2 depo imha edildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalındaki jandarma operasyonunda PKK'ya ait olduğu belirtilen ve içerisinde mühimmat ile yaşam malzemeleri ele geçirilen 11 sığınak ve 2 deponun, imha edildiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2024 00:30

Diyarbakır'da 11 sığınak ve 2 depo imha edildi


    

 

Terörle mücadele yurt içinde ve yurt dışında yapılan başarılı operasyonlarla devam ediyor. Son olarak Lice ilçesi kırsalındaki jandarma operasyonunda PKK'lı teröristlerin kullandığı ve içerisinde mühimmat ile yaşam malzemeleri ele geçirilen 11 sığınak ve 2 depo, imha edildi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu üretimi ve satışı yapanları tespit etmek, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucuları ve bunları gizleyenleri bulup adalete teslim etmek amacıyla, Lice ilçesi kırsalında Şehit Jandarma Uzman Çavuş Zinnur Ezim Operasyonunun gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonda, PKK mensuplarının kullandığı 11 sığınak ve 2 depo imha edildi.

Yapılan aramalarda 1 top mühimmatı, 9 roketatar sevk fişeği, 12 bin fişek, 1 uzun namlulu tüfek şarjörü, 1 keskin nişancı tüfeği yanaklığı, 139 kilo esrar, 22 tüp, 76 uyku tulumu, 2 akü, 3 kıyafeti, 8 çadır, 1 panço, 23 jelikan bidon, 1 kömür sobası, 3 pil bloğu, 1 rüzgar ölçer cihazı, 2 video oynatıcı, 3 şarj adaptörü, 1 el feneri, 2 şemsiye, 3 çift ayakkabı ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Sığınaklar, depo içindeki yaşam malzemeleriyle birlikte imha edildi
 




Bu haber 495 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI