Bugun...



BAĞLAR BELEDİYESİ11 AYDA 3 BİN 152 ÇOCUĞU GİYDİRDİ

Bağlar Belediyesi, 2023 yılının geride kalan 11 ayında toplamda bin 109 aile ve 3 bin 152 çocuğa mevsim koşullarına uygun giysiler olmak üzere giyim desteğinde bulunarak önemli bir sosyal belediyecilik örneği ortaya koydu.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 17:28

BAĞLAR BELEDİYESİ11 AYDA 3 BİN 152 ÇOCUĞU GİYDİRDİ

Düzenlenen etkinlikte 73 çocuk ve 23 aileye kışlık ayakkabı, mont,pantolon,kazak ve eşofman takımı  takdim eden Bağlar Belediye Başkanı  Hüseyin  Beyoğlu,”Sadece ihtiyaç sahibi ailelerimize ve çocuklarımıza destek olmakla kalmıyor,aynı zamanda belediyemizin mesleki beceri ve eğitim kurslarına katılan ihtiyaç sahibi kursiyerlerimize de bu anlamda katkı sağlıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyoruz.” dedi.

Hem Çocuklara Hem Ailelerine Destek Sağlanıyor

Bağlar Belediyesi, 2023 yılının Ocak-Kasım döneminde 3 bin 512 çocuğu giydirdi,bin 109 aileye destek sağladı.

İhtiyaç sahibi oldukları tespit edilen çocukların yanı sıra anne ve babalarına da göre giyim desteği sağlanarak önemli bir sosyal belediyecilik başarısına imza atılıyor. Belediyenin girişimleri sonucu oluşturulan kaynaklar ve hayırseverlerden bu iş için sağlanan desteklerle belediye bünyesinde faaliyet gösteren Günışığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla mevsim koşullarına uygun giyim ürünleri temin edilerek ulaştırılıyor.

73 çocuk ve 23 aile için düzenlenen etkinlikte çocuklara kışlık mont,ayakkabı,pantolon,kazak ve eşofman takımından oluşan giysi paketleri teslim edildi.

“Çocuklar Mutlu Oluyor, Biz de Onlarla Mutlu Oluyoruz”

 Çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,bu desteklerle dar gelirli ailelere ciddi bir katkı sağlandığını söyledi. Çocukların ve ailelerin ürün seçme hakkına sahip olduğunu belirten Başkan Beyoğlu,”Aileler bize başvuruyor. Kimi zaman da biz yaptığımız saha çalışmalarıyla ihtiyacı olanları tespit ediyoruz. Gelen tüm talepleri mutlaka değerlendiriyoruz. Bugüne kadar gelen hiç kimseyi boş çevirmedik. Çocukların bedeni ısınsın, ailelerin yüzü gülsün istiyoruz. Bu konuda son derece hassas bir tutum sergiliyoruz. Burası halkın evi, halkın kurumu ve imkanlar da halkın imkanlarıdır. Gelen aileler mağazadan beğendikleri, istedikleri ürünleri seçiyor. Çocuklar gönül rahatlığı ve mutlu bir şekilde ayrılıyor. Tabi aileleri de oluyor. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

İşte Ay Ay İhtiyaç Sahiplerine Sağlanan Giysi Desteği

Ocak:91 aile, 216 çocuk.

Şubat :36 aile, 126 çocuk.

Mart :18 aile, 65 çocuk.

Nisan :133 aile, 516 çocuk.

Mayıs :25 aile, 90 çocuk.

Haziran :117 aile,492 çocuk.

Temmuz :93 aile, 328 çocuk.

Ağustos :135 aile,123 çocuk.

Eylül :132 aile, 452 çocuk.

Ekim :62 aile, 242 çocuk.

Kasım :167 aile,502.

Toplam :1009 aile,3 bin 512 çocuk.




Bu haber 390 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI