Bugun...



Ensarioğulu’ndan HÜDA PAR’a destek açıklaması

Üç dönem Diyarbakır milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı görevini yapan ve halen milletvekili olan bölgenin tanın isimlerinden Salim Ensarioğlu’nun oğlu Av. Siraç Ensarioğlu, HÜDA PAR’a destek açıklamasında bulunarak 31 Mart yerel seçimlerinde 7 den 70’e herkesin HÜDA PAR’a oy vermelerini istedi.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2024 16:02

Ensarioğulu’ndan HÜDA PAR’a destek açıklaması

 

 

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç, Diyarbakır'ın Hani ilçesi ile ilçeye bağlı Gürbüz Mahallesi'nde esnafı ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerde partisine destek talebinde bulundu. Dinç’e, partisinin Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz, Hani Belediye Başkan Adayı İhsan Yaşar ve Av. Siraç Ensarioğlu da eşlik ederek esnaf ve vatandaşlardan bu sefer HÜDA PAR demelerini istedi.

HÜDA PAR’ın düzenlediği iftar programında Ensarioğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde HÜDA PAR’ın ve HÜR adayların yanında duracaklarını duyurdu.

HÜDA PAR'lı adaylar ve heyetleri, Hani merkezde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinin ardından Gürbüz mahallesine geçerek orada da esnafı ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek yapılacak olan iftar programına davet ettiler.

Çok sayıda halkın katıldığı iftar programında vatandaşlara hitap eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz, ve Av. Siraç Ensarioğlu kısa birer konuşma yaptılar.

“Memleketimiz için, neslimiz için bu sefer oyunuzu HÜDA PAR’a verin”

Memlekete hizmet etmek ve neslin muhafazası için yola koyulduklarını ifade eden Dinç; “Biz seçim çalışmalarını yaparken, sadece bir koltuk, bir makam elde etmek için çalışmıyoruz. Allah'a hamdolsun bu konuda gözümüz de gönlümüz de toktur. Biz memleketimize hizmet etmek istiyoruz. Emin olabilirsiniz ki siz HÜDA PAR’a oy verdiğiniz zaman sıradan bir partiye oy vermiş sayılmasınız. Hem memleketimize hizmet etmek, hem neslimizi muhafaza etmek ve hem de geleceğimiz olan gençliğimize sahip çıkmak için biz bu yola koyulmuşuz. Biz dedik ki bu sefer HÜDA PAR diyelim. Biz diyoruz ki memleketimiz için, neslimiz için bu sefer oyumuzu HÜDA PAR’a verelim. Bu sefer o perdenin arkasına gittiğimiz zaman, elimizi vicdanımıza koyalım. En dürüst, en sağlam ve gerçekten memleketine sahip çıkacak kardeşlerimizi tercih edelim.” dedi.

“Sağlam bir kadroyla Hani’ye en güzel hizmeti yapacağız”

HÜDA PAR’ın belediyeciliğinde hiç kimsenin ne aç nede açıkta kalacağını belirten Dinç,

“İhsan Hocam yanımızda belki yanında konuşmak hoş değil ama çoğu yerden duydum ki, dükkanı yanmış, yakılmış ona devlet tarafından zararı karşılansın diye yardım yapılmış. O da o parayla önce kendi ihtiyacını yani zararını telefi etmiş. Kalan fazla parasını alıp geri götürmüş ve yetkililere teslim etmiş. Bunu bilmeyen yok herhalde. Emin olun böyle dürüst böyle temiz bir aday da bulmak çok zordur. Ve bu konuda İhsan Hoca’da sizin için bir fırsattır, bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. İhsan hocanın sağlam kadrosu da var. Hepimiz bugün öğretmenlerimizle, avukatlarımızla, mühendislerimizle İhsan Hoca’nın yanındayız. Bu konuda sağlam kadrosuyla inşallah Hani’ye en güzel hizmeti de yapacaktır. HÜDA PAR’ın belediyeciliğinde hiç kimse ne aç nede açıkta kalacak.” İfadelerini kulandı.

HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç'ten sonra söz alan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, dürüst ve emin adaylarla bu seçime katıldıklarını ifade etti.

“Dürüst ve emin adaylarla biz bu seçime katıldık”

Gürbüz mahallesinin Hani’de seçimi belirleyecek mahalle olduğunu ifade eden Yılmaz; “Dürüst ve emin adaylarla biz bu seçime katıldık. Çıkardığımız adayların hiçbirisinde bugüne kadar halktan olumsuz bir yanıt almadık. ‘Yani bu adamı siz dürüst diye bize pazarladınız ama bu adam dürüst değil’ diye herhangi bir itiraz gelmedi. Hani adayımız olan İhsan Yaşar kardeşimiz hepinizin tanıdığı, bildiği, güvendiği esnaf olan birisi. Hani’de onun ticaretinden, ahlakından, dürüstlüğünden şüphesi olan hiç kimseye ben rastlamadım bugüne kadar. Tercih sizindir.  Bu tercihte de benim köyüm olan Gürbüz'ün önemi, ehemmiyeti önemlidir. Çünkü Gürbüz kimden yana tavrını koyarsa Hani’de o kazanıyor.” şeklinde konuştu.”

“Oyunuzu HÜDA PAR’a verin ki burasını örnek bir ilçe yapsınlar”

Hani ilçesinin HÜDA PAR’la dürüst bir belediyeciliğe kavuşacağını belirten Av. Siraç Ensarioğlu ise şöyle konuştu: “İnsanlara hizmet için çalışan bir parti olarak görüyorum HÜDA PAR’ı. İhsan Hoca’nın şahsına da emin olduğum için bugün buradayım. Benim bugün burada olmamın sebebi şunu iyi bilin ki Faruk Başkan’a ve İhsan Hoca’ya destek vermek. Ben HÜDA PAR üyesi değilim, ikisine güvendiğimiz için ve partiye güvendiğimiz için buradayız. Benim sizden ricam bu sefer de oyunuzu HÜDA PAR’a verin ki burasını örnek bir ilçe yapsınlar. Bütün güçleriyle Hani’ye yüklenip sizlerin hizmetinde bulunsunlar. Aldığımız verilere göre Gürbüz belirleyicidir. HÜDA PAR ve DEM arasında bir tercih yapacaksanız İhsan Hoca’ya yani HÜDA PAR’a oyunuzu kullanmanızı istiyoruz. Yani sadece Gürbüz’de değil biz Hani’nin bütün köylerinde tanıdığımız dostlarımızı hepsini telefonla aramışız ve İhsan Hoca’ya destek istemişiz. İhsan Hoca’ya güvendiğimiz için ona destek veriyoruz. Bu sefer particilik yapmayalım. Güvenilir insana, hizmet edebilecek insana, dürüst insana bu sefer oyumuzu verelim. İnşallah kazanacağız. Hani dürüst bir belediyeciliğe kavuşsun. HÜDA PAR’ın Faruk Başkan’ının dediği gibi bu anlamda çok liyakatli yetişmiş kadroları var.”




Bu haber 1349 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI