Bugun...



Ergani’de HÜDA PAR Rüzgarı Esiyor

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç ve Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever, Hareketli Bir Ziyaret Gerçekleştirdi

facebook-paylas
Güncelleme: 18-02-2024 12:50:42 Tarih: 18-02-2024 12:46

Ergani’de HÜDA PAR Rüzgarı Esiyor

 

 

Yasin GÜLER- Ergani’de seçim heyecanı dorukta! HÜDA PAR'ın enerjik adayları Faruk Dinç ve Hasan Haksever, Diyarbakır'ın bu önemli ilçesinde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Göz alıcı bir ziyaret programıyla hareket eden adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren Ergani'ye bağlı köyleri dolaşarak vatandaşlarla buluştu.

Kalabalık bir heyetle Ergani'ye adım atan Dinç ve Haksever, partililerin oluşturduğu coşkulu bir konvoy eşliğinde ilçe merkezine ulaştı. İlçe sokaklarında renkli görüntüler oluşturan konvoy, HÜDA PAR Ergani İlçe Başkanlığı'nın önünde son buldu. Burada partililerle bir araya gelen adaylar, seçim vaatlerini ve projelerini anlatarak destek istediler.

Ancak ziyaretleri bununla sınırlı kalmadı. Dicle Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Dinç ve Haksever, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştılar. İlgiyle karşılanan adaylar, HÜDA PAR belediyeciliğinin vizyonunu ve hedeflerini anlatarak esnafın desteğini kazanmaya çalıştılar.

Seçim çalışmaları sadece sokaklarda değil, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarıyla da buluşarak devam etti. Eğitim Bir Sen ve İmam Hatip Mezunları Derneği gibi önemli kuruluşları ziyaret eden adaylar, eğitim alanındaki sorunları ve çözüm yollarını masaya yatırdılar. Görüş alışverişinde bulunan adaylar, toplumun geniş kesimlerine hitap etme çabası içinde olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Son olarak, Ergani'deki halkın sıcak misafirperverliğiyle karşılanan Dinç ve Haksever, Aydın ve Çiçek ailelerinin evlerine konuk oldular. Bu samimi ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyen adaylar, seçim sürecindeki yaklaşımlarını ve politikalarını doğrudan halka aktarma fırsatı buldular.

Ergani'de HÜDA PAR rüzgarı giderek güçleniyor. Dinamik ve kararlı adaylarıyla birlikte, parti seçmenine ve ilçe halkına umut ve heyecan aşılamaya devam ediyorlar.




Bu haber 1329 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI