Bugun...



Eşbaşkanlarımızdan Ramazan Bayramı Mesajı: Barışa Vesile Olsun

Amed Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Ramazan Bayramı dolayısıyla 1991 yılında öldürülen HEP Diyarbakır İl Başkanı Vedat Aydın’ın mezarı başında yapılan anmaya katıldı. Eşbaşkanlar anma sonrası birer bayram mesajı paylaştı.

facebook-paylas
Tarih: 10-04-2024 23:04

Eşbaşkanlarımızdan Ramazan Bayramı Mesajı: Barışa Vesile Olsun

 

 

Mêrdîn Kapı Mezarlığı’ndaki anmaya Aydın’ın eşi Şürkan Aydın ve ailesi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanları, kent milletvekilleri yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Anma sonrası Belediye Eşbaşkanlarımız Bucak ve Hatun, Aydın'ın aile bireyleriyle yakından ilgilenerek bir süre görüştü. 

BUCAK: MÜSLÜMAN ALEMİN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Mezarlık anması ardından Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları halkın Ramazan Bayramını kutlamak için kısa birer mesaj paylaştı. Müslüman aleminin bayramını kutlayan Eşbaşkan Bucak, şunları dile getirdi: “Ramazan Bayramının bu topraklarda, bölgemizde, Ortadoğu’da barışa, huzura, kardeşliğe, eşit ve özgür bir yaşama vesile olmasını diliyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar, bayramlar diliyorum.”

HATUN: HALKIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN 

Bayram mesajını Kürtçe veren Eşbaşkan Hatun da, mesajında şunları dile getirdi: “Mezarlık ziyareti ile Ramazan Bayramı kutlamasına başladık. Başta Vedat Aydın olmak üzere bu mücadele uğruna canını vermiş olanlar ve ailelerinin bayramını en içten kutlarım. Bayramın barış, huzur ve özgürlüğe vesile olmasını dilerim. Tüm halkımızın Bayramı kutlu olsun.”

Eşbaşkanlar anma programı sonrası halkla bayramlaştı.




Bu haber 555 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI