Bugun...



AMEDSPOR’DA İÇ TRANSFER TAMAM

Murat KARATAŞ Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Amed Sportif Faaliyetlerde iç transfer tamamlandı. Yeşil...

facebook-paylas
Tarih: 08-09-2020 00:02

AMEDSPOR’DA İÇ TRANSFER TAMAM

Murat KARATAŞ

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Amed Sportif Faaliyetlerde iç transfer tamamlandı. Yeşil kırmızılı beyazlı kulüp, iç transferde 9 ftubolcuyla yeniden anlaşmaya vardı.

Amed Sportif Faaliyetler kulübünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, iç transferde 9 futbolcuyla sözleşme yenilendiği bildirildi.

Açıklamada, şöyle denildi: “9 sporcumuz ile sözleşme yenilendi. Geçen sezon kadromuzda yer alan bu oyuncularla tekrar anlaşma sağladık. Mansur Çalar, Abdullah Çetin, Yusuf Yağmur, Bünyamin Yürür, Muhlis İstemi, Batuhan Kurt, Seymen Yağmur, Şiyar Sayyiğit ve Ramazan Çeri ile sözleşme yapıldı.” >

İstanbulspor'da kaleci Abdulah Yiğiter, Başkent Akademi Futbol Kulübünden stoper Emrah Taysı ile Zeki Korkmaz, 1922 Konyaspor'dan Anıl Şahin ve Kırşehir Belediyespor'da Ümit Karaal ile kaleci Bekir Sevgi ve Hacettepespor'dan forvet Recep Eren Karabacak’ı kadrosuna katan Amed Sportif Faaliyetler, 1922 Konyaspor’dan Güray Gazioğlu, Fenerbahçe U19 takımının genç yeteneği Deniz Yılmaz ve Giresunspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Öztürk’ü kadrosuna kattı. Oğuzhan Öztürk’ün 1 yıllığına kiralık olarak transfer edildiği bildirildi.




Bu haber 82 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI