Bugun...



ERSUN YANAL DİYARBAKIR’A GELİYOR

Amedspor yeni sezon Hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi Günü Bolu Kartepede başlayacak. Kamp sürecinde birkaç Takımla Hazırlık maçı oynayacak. Yeşil- kırmızılı Takımda Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Teknik direktör Ersun Yanal Yarın ( Bugün) Diyarbakıra gelerek kamp öncesi hazırlıklara nezaret edecek. Ersun Yanalın yardımcılarıyla bir araya gelerek kamp öncesi takıma yapılacak Transferlerle ilgili yöneticilerle görüşüp ve Transfer çalışmalarına son noktayı koyması bekleniliyor.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2024 16:06

ERSUN YANAL  DİYARBAKIR’A GELİYOR


TAŞKIN CİVELEK

Amedspor  iç  transferde   eski  oyuncusu 26 yaşındaki orta  saha oyuncusu Oktay Aydınla ve dış  Transferde ise  Hull Cityde forma  giyen 28 yaşındaki Forvet Oyuncusu   Adama Traore ile  sözleşme  imzaladı. Geçen  sezon Sakaryasporun başarılı kaleci Cihan Topaloğlu ve Eyüpspor’dan Murat Uçar,’ Hatayspor ile olan sözleşmesi  sona eren RayaneAabid  ile  anlaşan  Yeşil- Kırmızılı ekip bu  Futbolcuları en kısa  zamanda Diyarbakır’a getirerek, kamp öncesi Toplu İmza  attıracakları ifade edildi.. 
Transfer komitesi  Diyarbakır’a gelecek olan Ersun Yanal’la bir  Toplantı yapıp Transferlerle ilgili bilgi verecek.
 Yönetim  kamp öncesi  Teknik  direktör Ersun Yanal’la yeni tesislerin  son halnii  değerlendirilip, ve Takıma şu ana kadar yapılan  transfeler  için  görüşmelerinin netlik kazanması  beklenip  daha sonra Transfere   son noktayı konulacağı ifade edildi.




Bu haber 556 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI