Bugun...



Faruk Dinç, Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek Desteklerini Şükranla Karşılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Teşekkür Ziyaretleriyle Seçmenlerinin Güvenini Pekiştiriyor

facebook-paylas
Güncelleme: 09-05-2024 15:27:55 Tarih: 09-05-2024 15:22

Faruk Dinç, Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek Desteklerini Şükranla Karşılıyor

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın seçkin isimlerinden biri olan Faruk Dinç, yerel seçimlerin ardından şehrin dört bir yanındaki vatandaşlarla buluşarak teşekkür ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Bağlar ilçesindeki Toptancılar Esnafını ziyaret eden Dinç, esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaşarak, gösterdikleri destek için minnettarlığını dile getirdi. Dinç'in samimi yaklaşımı ve halkın içinde olma çabası, seçmenlerin güvenini pekiştirmeye yönelik önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Diyarbakır'da Hüda Par'ın çeşitli kademelerinde görev yapan ve Mersin Milletvekili olarak seçilen Dinç'in, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Adaylığında ise 56 bin üzeri oy alarak seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkması, yerel halkın kendisine olan desteğini açıkça ortaya koyuyor. Teşekkür ziyaretleri sırasında sosyal medya üzerinden de duyurular yaparak halkla iletişimini güçlendiren Dinç, destekçileriyle olan bağlarını daha da kuvvetlendiriyor.

Dinç'in bu yaklaşımı, sadece bir siyasetçinin değil, aynı zamanda bir liderin tutarlı ve samimi duruşunu yansıtması bakımından da önem taşıyor. Kendisini destekleyen vatandaşlara olan şükranını bir borç olarak gören Dinç, seçim sürecinde verdiği sözleri yerine getirmek için kararlılıkla ilerlediğini de sık sık vurguluyor.




Bu haber 587 defa okunmuştur.


Etiketler : Faruk Dinç

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI