Bugun...



Fidan ve Çelik'ten İran Cumhurbaşkanı Reisi için taziye mesajı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, helikopter kazasında vefat eden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için taziye mesajı paylaştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-05-2024 11:16:02 Tarih: 20-05-2024 11:06

Fidan ve Çelik'ten İran Cumhurbaşkanı Reisi için taziye mesajı



 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, X hesabından yaptığı paylaşımda, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın vefat haberinin, kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Fidan, "Dost ve kardeş İran halkının derin acısını paylaşıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Bölgemizin içinde bulunduğu kritik dönemde kendisiyle yakın mesai yapma fırsatı bulduğum Abdullahiyan’ın ülkelerimiz arasındaki ikili ilişkileri daha da güçlendirmeye yönelik katkılarını hayırla yâd ediyorum."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise paylaşımda şunları kaydetti:

"İran Cumhurbaşkanı Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile beraberlerindeki heyetin helikopter kazasında hayatlarını kaybetmelerinden büyük üzüntü duyuyoruz... İran Devleti’ne ve kardeş İran halkına başsağlığı diliyoruz. Kardeş İran halkının acısını paylaşıyoruz." 
 




Bu haber 418 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI