Bugun...



GENÇ : HEP HAKEM SKANDALI YAŞIYORUZ

TFF 2.Lig’in 31 Haftasında Diyarbekirspor sahasında Karacabey Belediyespor’a 2-1 yenilerek . adeta Hakem Skandalı yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2024 12:34

GENÇ : HEP HAKEM SKANDALI YAŞIYORUZ


Taşkın Civelek

Diyarbekirspor Kulüb Başkanı Serkan Genç  önemli yatırım yaptıklarını ve Kimse Diyarbekirsporu  bu kadar  ezmelerine müsaade  etmeyeceklerini belirten Genç  "Bu tip konuşmaları yapmayı seven biri değilim. Teknik anlamda konuşmayacağım. Federasyon, hakem  Herkes bu işin tedbirini alacak. Kimse kimseyi tahrik etmeye hakkı yok." dedi.
HER NEDENSE HAKEMLER HEP BİZE KIRMIZI KART GÖSTERİYORLAR
Kulüp başkanı  Serkan Genç , maçlarında artık bu tip hatalar istemediklerini kaydetti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ve Merkez Hakem Kurulu'nun daha dikkatli olması gerektiğini sözlerine ekledi. Başkan Genç  şu ifadeleri kullandı: "Yan Hakemin  Neyi gördüğünü merak ediyorum. Siz ne  düşündüğünüz bilmem  evinize gittiğiniz zaman nasıl rahat ediyorsunuz. Bu pozisyonu görüyorsunuz ve nasıl rahat ediyorsunuz. Terbiyesizliğe  son verilmeli  Diyarbekirspor camiası ile bu şekilde oynanmaz herkes ayağını denk alacak. Her nedense Hakemler İç saha ve  dış saha maçlarımızda   hep bizim oyuncularımıza Kırmızı kart gösteriyorlar." dedi




Bu haber 605 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI