Bugun...



GENÇ : YENİ SEZONDA GÜÇLÜ BİR KADROYLA GELİYORUZ

Geçen sezonu orta sıralarda tamamlayan Diyarbekirspor'da gözler yeni sezon planlamasına çevrilirken . Kulüp Başkanı Serkan Genç, yeni sezonla ilgili planlama ve hedef belirleyeceklerini kaydetti.Serkan Genç ,"Yeni sezonla ilgili onursal Başkanımız Fevzi İlhanlı ve Yönetim kuruluyla toplantı yapacağız. Hedefimizi ortaya koyacağız. Önemli kararlar alacağız. Ve yeni sezonda Güçlü Bir kadroyla geliyoruz. " diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2024 16:11

GENÇ : YENİ  SEZONDA GÜÇLÜ BİR KADROYLA GELİYORUZ


Taşkın Civelek

Önümüzdeki sezon   İkinci Lig’de oynayacaklarını belirten Serkan Genç, “ Gelecek sezon planı için  çalışmalara ara vermeden çalışıyoruz. Onursal Başkanımızla  yapacağımız  planları görüşeceğiz.takıma  takviyelerde yapılacak  ve Güncel bir anlaşma yapacağız. Hazırladığımız raporları da onursal başkanımıza sunacağız.  bizi yukarıya taşıyacak oyuncular transfer edeceğiz. Yapacağımız Toplantıda netleşecek. Önümüzdeki süreçte belli olacak. " diye konuştu.
Kulüp Asbaşkanı İbrahim Kayık,ise   geçen sezonu  unutup yeni sezonda güçlü bir kadroyla ve play-offlara kalmadan . direk  Şampiyonluğa oynayacak  kadro oluşturacaklarını  söyledi. Kayık,"Sezon içerisinde bazı olumsuzluklar yaşadık. Play-Off'a kalabilirdik ama olmadı. Ben her şeye rağmen başarılı bir  sezon  geçirdiğimizi düşünüyorum. Yeni sezonda daha iyisini başarmak için mücadele edeceğiz " ifadelerini kullandı.




Bu haber 687 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI