Bugun...



Sur ne istiyor? HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı ne vadediyor?

Diyarbakır merkez Sur ilçe Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, HÜDA PAR olarak hazırladıkları projelerle Sur ilçe merkezi ve kırsal mahallelerin sorunlarını çözeceklerini belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2024 00:56

Sur ne istiyor? HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı ne vadediyor?



    

 

Yapılacak 31 Mart yerel seçimler öncesi Diyarbakır merkez Sur ilçesi için plan ve projelerini paylaşan HÜDA PAR Sur İlçe Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, ekonomi alanında oluşturacakları pazarlardan bağımlılıkla mücadeleye, evlenecek gençlere çeyiz yardımından sosyal sorunların çözümüne kadar birçok alanda çalışmalarının olduğunu kaydetti.

HÜDA PAR olarak "Dürüst Siyaset Gerçek Adalet"in temsilcisi olacaklarını ve yerel yönetimlerde 'Önce İnsan Öncelik Adalet' diyerek her alanda adaleti tesis etmeye gayret edeceklerinin altını çizen Uçar, bunun misyonları ve mefkureleri olduğuna vurgu yaptı.


"İlçemizde uyuşturucuyla mücadeleyi daha etkin hale getireceğiz"

Başlayan seçim süreci öncesinde HÜDA PAR'ın tabela partisi olmadığını ve partilerinin kuruluşundan bu yana halkın içerisinde bulunarak siyasi mefkure ve hizmetlerimizi anlattıklarını, halktan da büyük kabul gördüklerini sözlerine ekleyen Uçar, "Halkımızın düğün ve taziyelerine katılarak acı ve sevinçli günlerinde yanlarında olduk. Anlaşmazlıklarda sulh ortamları oluşturarak azami seviyede gayret ettik. Seçim sürecinde de bu tempomuz biraz daha hızlanarak devam ediyor ve inşallah da devam ettireceğiz. Aileleri ve kırsal mahalleleri ziyaret ediyor, ev ortamlarında seçim vaadlerimizi paylaşıyoruz." dedi.

Seçim vaadi olarak öncelikle HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışıyla inşallah belediyelerdeki yolsuzluk, israf, rüşvet ve adam kayırmayı imha edeceklerini söyleyen Uçar, "Proje olarak bizler halka elimizden geldiği ve belediye bütçesinin yettiği kadarıyla halk ekmek büfeleri kuracak; ucuz gıda, et ve sebzeyi halka sunup sağlıklı beslenme için tüm gayretimizi ortaya koyacağız. Özellikle ilçemizdeki uyuşturucuyla mücadeleyi daha etkin hale getireceğiz ve inşallah bu konuda aksiyonumuz artacaktır." ifadelerini kullandı.

"Gençlerimize çeyiz yardımında bulunmayı düşünüyoruz"

Kırsal mahallelerimizin yol ve su gibi hizmetlerin yanında diğer ihtiyaçlarını karşılayacaklarını kaydeden Uçar, "Bunun yanında gençlerimize çeyiz yardımında bulunmayı düşünüyoruz. Gençlerimizin evliliği hususunda hem çeyiz yardımı hem de teşvik konusunda önemli adımlar atarak maddi ve manevi yönden destekte bulunacağız. Evlilikleri kolaylaştırma babında aileler arasında meydana gelebilen sorunları asgariye indirmeye çalışacağız. Gayemiz; gençlerimiz bir an önce evlensin, yuvasını tesis etsin ve aile reisi olsunlar." şeklinde konuştu.

Uçar, "Esnaflarımızla yaptığımız görüşmelerde trafik sorunu dile getirildi. Toptan alışverişlerin sağlanması ve büyük araçların rahatlıkla girip çıkabilecekleri sur dışında toptancılar sitesi oluşturacağız. Bu da trafiği azaltacaktır. Yeni yerleşim yerlerinde vatandaşın rahat edebilmesi ve halkın mevcut ekonomik sıkıntılar karşısında ev sahibi olabilmeleri için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz." diye belirtti. 




Bu haber 688 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI