Bugun...



Mesut Bakkal : Şampiyonluk yaşamak için Geldim

TFF 2'inci lig Kırmızı Grup'un iddialı takımı Amedspor'da sezonun ikinci yarısı öncesi göreve getirilen teknik direktör Mesut Bakkal , transferler hakkında konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 02-01-2024 13:37

Mesut Bakkal : Şampiyonluk yaşamak için Geldim

Taşkın Civelek

Şampiyonluk yaşamak için  Amedspor’a   geldiğini ve takımın da bunun farkında olması gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, "Takım içindeki güzel bir sinerji  var. Enerjilerinin üst seviyede olduğunu görmek ve  ligin ikinci yarısında  sahada formasını ıslatan koşan bir Futbolcuyu sahada görmek istiyorum.   Bizim vermek istediğimiz mesaj şudur. Hep beraber bu Takımı 2’inci ligden çıkarıp 1. Liğe taşımaktır. Bunun içinde bu bir  ekip işidir. Ve ekip işini iyi yaparsa sonuçlar çok daha  iyi olur. ‘dedi.

İLK 11 ‘DE OYNAMAYACAK OYUNCU ALMAM

Mesut Bakkal ’’ Takım içindeki enerjiyi ikinci yarı  lig başlayınca sahaya yansıttığımız zaman şampiyonluk gelecektir. Bize önemli katkı sağlayabilecek isimleri kadromuza katmak istiyoruz. İlk 11'de direkt oynamayacak oyuncu almam. Sezon başında kaliteli bir ekip kurulmuş. Oyuncularımızın hepsi gerçek kapasitelerini  yansıtmışlardır." şeklinde konuştu.

AMEDSPOR ANTALYA YOLCUSU

Amedspor  sezonun ikinci yarısı öncesi   bugün  Antalya'da kampa girecek. Devre arasında teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal'i getiren Yeşil-kırmızılı ekip, 11 gün  Antalya'da  kamp yapacak. Bakkal  yönetiminde kampta 2'nci Lig ekipleriyle 2, veya 3  hazırlık müsabakası oynamayı planlayan yeşil-kırmızılı  Diyarbakır  ekibinde kadrodan eleme de yapılacak.  Amedspor, Mesut Bakkal'lin ikinci yarıda kadroda düşünmediği isimlerden kulüp bulmalarını isteyecek. Transfere hızlı başlayana  yönetim yapacakları  takviyeleri kampa yetiştirmeyi hedefliyor. Teknik patron Erkan Sözeri, yapacakları kampta takım içi aidiyetin artacağını belirtirken, kafalarında oluşturdukları planı da oyunculara aşılayacaklarını söyledi.




Bu haber 672 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI